Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură grea pentru Bayern. Lewandowski s-a accidentat și va lipsi 4 săptămâni de pe gazon

Sebastian Ujica

Actualizat 26/02/2020 la 18:22 GMT+2

Golgheterul din Bundesliga și al UEFA Champions League în acest sezon, Robert Lewandowski, va lipsi 4 săptămâni de pe gazon.

Robert Lewandowski (FC Bayern München)

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a anunțat oficial că golgheterul echipei, Robert Lewandowski, va lipsi 4 săptămâni de pe gazon după ce s-a accidentat la genunchi la partida cu Chelsea din UEFA Champions League.
Lewandowski va rata astfel partidele cu Hoffenheim (deplasare), Schalke (deplasare, în Cupa Germaniei), Augsburg (acasă), Union Berlin (deplasare), Chelsea (acasă, UEFA Champions League) și Eintrach Frankfurt, urmând să revină după pauza internațională.
Robert Lewandowski are un sezon fantastic pentru Bayern, reușind 25 de goluri în Bundesliga în 23 de partide și 11 goluri în UEFA Champions League în 7 partide.

Lewandowski, meci excelent cu Chelsea

Bayern a reușit să câștige cu 3-0 pe teren lui Chelsea și este cu un pas în sferturile competiției. Lewandowski a făcut un meci excelent la Londra, reușind să marcheze ultimul gol al meciului.
Lewa a fost aplaudat după partidă de fani și pentru modul în care l-a încurajat pe Alphonso Davies, cel care a făcut un meci excelent și era timid în fața încurajărilor fanilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo