Lokomotiv Moscova - Ateltico Madrid s-a terminat 1-1, la capătul unei partide în care trupa lui Simeone a condus, apoi a dominat categoric, dar nu a reușit să mai puncteze.

După ce Jose Maria Gimenez a deschis scorul pentru "los colchoneros", arătând cât de mult a contat absența sa din ultima lună (a fost accidentat) la fazele fixe, în minutul 24 s-a consumat faza care a pecetluit soarta partidei.

Fotbal
Sezonul marilor surprize în fotbalul european! Ce echipe ar putea face o "Leicester"
12/11/2020 LA 15:49

Luis Suarez, nerăbdător să consulte VAR-ul

Rușii au primit un penalty, după ce arbitrul Benoit Bastien a fost informat de cei din camera VAR că există circumstanțe pentru așa ceva. Centralul s-a dus să urmărească faza pe monitorul conectat la tehnologia video și a arătat în cele din urmă punctul cu var.

Nerăbdător să vadă ce s-a întâmplat, Luis Suarez s-a furișat în spatele arbitrului pentru a vedea dacă echipa sa e în pericol. Arbitrul a sesizat, evident, și i-a acordat sud-americanului cartonașul galben.

Din păcate pentru Suarez și Ateltico, Anton Miranchuk a transformat și a stabilit scorul final, 1-1, deși ulterior ibericii au fost aproape de gol în mai multe rânduri.

Într-o grupă pe care Bayern o va câștiga la pas, Atletico Madrid rămâne marea favorită la locul secund. Spaniolii au 4 puncte după 3 runde și e greu de crezut că poate fi depășită de Lokomotiv (2 puncte). O victorie pentru trupa lui Simeone contra rușilor, în retur, ar securiza locul secund.

Fotbal
Luis Suarez, întrebat dacă se va bucura dacă marchează cu Barcelona. Răspunsul de "10" al vârfului
07/11/2020 LA 13:26
Liga
Simeone a găsit înlocuitor pentru Partey, plecat la Arsenal! Jucătorul transferat de Atletico Madrid
01/11/2020 LA 08:22