Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku, "complot" împotriva lui Chelsea! Belgianul o vrea pe Real Madrid în finala Champions League

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/05/2021 la 18:27 GMT+3

Romelu Lukaku îşi doreşte ca Real Madrid să câștige trofeul UEFA Champions League în actualul sezon. Belgianul a vorbit cu Courtois și Hazard despre cum să o învingă pe fosta sa echipă, Chelsea.

Lukaku

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Cei 3 belgieni sunt buni prieteni, iar Lukaku intenționează să-şi ajute foştii colegi în duelul cu Chelsea, chiar dacă englezii şi-l doresc pe atacantul lui Inter din vară. Lukaku susține că "Eden ştie ce să facă" în manşa retur dintre Chelsea şi Real Madrid. În tur scorul a fost egal, 1-1.

Lukaku, "complot" împotriva lui Chelsea! Belgianul o vrea pe Real Madrid în finala Champions League

Lukaku, care tocmai a câştigat titlul în Serie A cu Inter Milano, a vorbit cu compatrioții săi de la Real Madrid înaintea returului semifinalei Ligii Campionilor de pe Stamford Bridge, unde Hazard și Courtois vor apăra culorile Madridului.
Ambele tabere sunt la doar 90 de minute distanță de a-și rezerva locul în finala de la Istanbul, iar Lukaku nu își arată loialitatea față de fosta sa echipă, Chelsea. Înaintea partidei, Lukaku a dezvăluit că Hazard "știe ce vrea să facă" pentru a-i învinge pe englezi și insistă că își dorește ca belgienii să câștige cât mai multe partide înainte de Euro 2020.
"Am vorbit cu Courtois și voi vorbi cu Eden mâine. Știu ce vrea să facă Eden. Sper că va câștiga UCL și LaLiga și va fi 100% pregătit pentru Euro.", a spus Lukaku, citat de Daily Mail.
Lukaku îşi doreşte ca toţi conaționalii săi să aibă succes înainte de sfârșitul sezonului: "Eden Hazard este un jucător 100% redutabil, diferit de ceilalți."

Lukaku, cu gândul la Euro

"Vom avea nevoie de el (n.r. - Hazard) la Euro. Îmi doresc ca jucătorii belgieni să câștige cât mai multe trofee în acest sezon. Așa acumulezi experiență și devii un 'ucigaș'", a mai declarat Lukaku.
Spre deosebire de Courtois și Hazard, Lukaku s-a străduit să devină titular în echipa lui Chelsea, în ciuda faptului că a jucat la clubul de pe Stamford Bridge timp de 4 sezoane.
Hazard și Courtois s-au bucurat ambii de șapte ani încărcaţi cu trofee la Chelsea, acumulând 506 prezenţe adunate, înainte ca ambii să plece la Real Madrid. Hazard este în continuare privit ca favorit al fanilor, faţă de Courtois, având în vedere că a marcat 110 goluri și a oferit 92 de pase decisive în 352 de meciuri pentru club.
Cu toate acestea, belgienii se află acum la Real, iar Lukaku speră că vor putea face un meci bun împotriva formaţiei lui Thomas Tuchel.
Hazard a revenit pe teren după ce s-a luptat cu numeroase accidentări de când a venit la Madrid în 2019, unde are doar 39 de apariții de la realizarea unei mutări în valoare de 150 de milioane de lire sterline în urmă cu două veri.Împreună cu revenirea lui Hazard în echipa Realului, Zidane a primit şi alte veşti bune: Sergio Ramos şi Ferland Mendy s-au refăcut după accidentările pe care le-au avut.
Chelsea – Real Madrid se joacă miercuri, de la ora 22:00, iar învingătoarea va întâlni câştigătoarea dintre City şi PSG (astăzi, ora 22:00). Ambele meciuri pot fi urmărite în format livetext pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo