Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City a învins cu 3-0 la Marseille și are maxim de puncte după 2 etape în Champions League

Nicu Savin

Publicat 28/10/2020 la 00:17 GMT+2

Manchster City a obținut un succes clar în deplasarea de la Marseille și, cel mai probabil, trupa lui Guardiola nu va avea nicio problemă în a câștiga Grupa C, din care mai fac parte FC Porto și Olympiacos.

Raheem Sterling

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă în Premier League lucrurile nu merg deloc bine pentru echipa lui Guardiola, situația este total diferită în Champions League, acolo unde "cetățenii" au maxim de puncte după 2 jocuri.
City și-a respectat statutul de mare favorită și a controlat total partida de pe Stade Velodrome împotriva lui Olympique Marseille. Ferran Torres a deschis scorul pentru "cetățeni" în minutul 17, când a înscris din apropierea porții după o pasă perfectă a lui Kevin De Bruyne, care a profitat de o mare gafă a defensivei francezilor.
Până la pauză nu s-a mai înscris, chiar dacă oaspeții au continuat să domine teritorial. În prima parte a părții secunde, gazdele au avut șansa egalării, dar șutul lui Thauvin din minutul 55 a fost respins în bară de Ederson. Lucrurile s-au cristalizat în minutul 76, când Gundogan a făcut 2-0 după o respingere greșită a unui fundaș de la Marseille. Scorul final a fost stabilit de Sterling în minutul 81, englezul înscriind în poarta goală după o nouă pasă ideală a lui De Bruyne.

Manchester City, lider detașat în Grupa C

Astfel, City obține o victorie facilă împotriva lui Marseille și demonstreză că diferența dintre ea și celelalte echipe din această grupă este mult prea mare.
În următorul meci, "cetățenii" vor juca pe Etihad cu Olympiacos, echipă care a pierdut în celălalt meci al grupei în deplasarea de la Porto, scor 2-0. Golurile portughezilor au fost marcate de F.Vieira în minutul 11 și Sergio Oliveira în minutul 85.
Chiar dacă nu are niciun punct după 2 etape, Olympique Marseille nu este încă scoasă din calculele calificării. Însă pentru a păstra în continuare șanse sa primăvară, francezii trebuie să scoată măcar un rezultat de egalitate săptămâna viitoare în deplasarea de la Porto.
Celelalte rezultate din Champions League
  • Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen 1-2
  • Șahtior - Inter 0-0
  • Borussia Monchengladbach-Real Madrid 2-2
  • Atalanta - Ajax 2-2
Atletico Madrid - RB Salzburg 3-2
  • Liverpool - Midtjylland 2-0
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo