Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca: Zidane, aproape de demitere! Florentino Perez i-a găsit înlocuitor: Pochettino

Cristian Mihală

Actualizat 02/12/2020 la 09:09 GMT+2

Real Madrid a pierdut cu 2-0 la Șahtior, iar lucrurile încep să se precipite la clubul din capitala Spaniei. Florentino Perez ia în calcul schimbarea lui Zidane, iar Mauricio Pochettino e marele favorit să îl înlocuiască.

Zinedine Zidane e într-o situație grea la Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real a ajuns la a 5-a înfrângere a sezonului, în doar 16 partide. Tehnicianul campioanei Spaniei s-a ascuns mereu în spatele problemelor de lot, însă e clar că ceva scârțâie în jocul formației blanco. Poate că și faptul că lotul nu a fost întărit, așa cum spera Zizou, a dus la această situație, dar ceva trebuie să se schimbe pentru ca gruparea de pe Bernabeu să nu aibă un sezon ratat.
Presa din Spania a scris în repetate rânduri despre nevoia de schimbare la nivel de bancă tehnică, iar Zidane a fost întrebat direct, după insuccesul de aseară, dacă va renunța.
"Nu, nu voi demisiona. Voi continua la Real Madrid. În prima repriză am jucat foarte bine. S-ar fi schimbat categoric lucrurile dacă reușeam să înscriem noi primul gol al meciului. Primul lor gol ne-a durut mult deoarece jucam bine. Mă simt puternic și voi continua să dau tot ce pot pentru echipă, ca întotdeauna", a spus Zidane.

Marca: Perez se gândește tot mai serios la Pochettino

Florentino Perez a fost mereu un aliat al tehnicianului francez, dar lucrurile au început să se schimbe.
Decisivă pentru viitorul lui Zizou pe banca tehnică va fi următoarea săptămână, în care Real are două meciuri foarte grele: în deplasare, cu Sevilla, în campionat și în Ligă, cu Monchengladbach. Dacă nu se va obține calificarea în primăvara Ligii (Real e pe 3, după 5 partide disputate), sunt șanse mari ca Pochettino să fie adus în locul antrenorului care a rescris istoria Champions League.
"Înfrângerea cu Șahtior îl lasă pe antrenor într-o situație delicată. Există două nume pe lista lui Perez, în cazul în care clubul este forțat să apese butonul roșu: Mauricio Pochettino este marele favorit, în timp ce legendarul Raul, acum responsabil de Castilla, are și el o șansă. Conducerea consideră că Pochettino este varianta ideală, și în condițiile în care nu sunt foarte mulți tehnicieni foarte valoroși pe piață. El era pe punctul de a veni pe Bernabeu pentru a-l înlocui pe Rafa Benítez, însă clauza din contractul său cu Tottenham, pe care Daniel Levy a refuzat să o anuleze, i-a făcut imposibilă semnarea la acel moment", notează Marca.
Clasamentul grupei B, înainte de ultima rundă
1. Monchengladbach - 8 puncte
2. Șahtior - 7 puncte
3. Real Madrid - 7 puncte
4. Inter - 5 puncte
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo