Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcelo va merge la meciul Chelsea - Real Madrid! Fundașul brazilian, "salvat" de o doamnă în vârstă

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/05/2021 la 19:44 GMT+3

Real Madrid merge cu un lot solid pe terenul lui Chelsea, în manșa retur a semifinalelor UEFA Champions League. Zidane se va putea baza în duelul de la Londra inclusiv pe Marcelo, după ce fundașul brazilian a fost scutit de la alegerile electorale pentru Comunitatea Madrid, unde ar fi trebuit să participe ca supraveghetor.

Real-Verteidiger Marcelo könnte den Königlichen am Mittwoch im Halbfinal-Rückspiel der Champions League fehlen, weil er als Wahlhelfer ausgelost wurde

Credit imagine: Getty Images

Temerile lui Zinedine Zidane și ale fanilor lui Real Madrid s-au evaporat, în privința lui Marcelo. Fundașul brazilian, care deține și cetățenie spaniolă, fusese selectat ca membru supleant în cadrul alegerilor electorale pentru Comunitatea Madrid, programate astăzi, 4 mai. Asta n-ar fi reprezentat o problemă dacă meciul cu Chelsea, din semifinalele Champions League, nu era programat chiar a doua zi, pe 5 mai (ora 22:00).
În cele din urmă, Marcelo n-a fost nevoit să rămână la Madrid și a fost inclus în lotul Realului pentru partida decisivă de pe Stamford Bridge. Între timp, în presa spaniolă s-a aflat și cine a fost "salvatoarea" fundașului brazilian.

Marcelo va merge la meciul Chelsea - Real Madrid! Fundașul brazilian, "salvat" de o doamnă în vârstă

Potrivit jurnaliștilor La Sexta, citați de , ar fi vorba despre o doamnă în vârstă, care s-a oferit să-i ia locul lui Marcelo la alegerile electorale, pentru ca internaționalul sud-american să nu rateze meciul din Champions League.
Marcelo a părăsit stația de votare în jurul orei 08:30, în această dimineață, și a prins zborul pe ruta Madrid - Londra, la ora 10:30.
Ulterior, Real Madrid a anunțat lotul pentru meciul cu Chelsea, iar Marcelo se află printre cei 23 de jucători selectați de Zidane. Fundașul brazilian a început ca titular partida tur, de la Madrid, scor 1-1, și ar putea fi inclus din nou în primul "11", pe Stamford Bridge.
Ferland Mendy abia a revenit după o accidentare și nu se știe 100% dacă va putea fi aruncat în luptă încă din primul minut.
Meciul dintre Chelsea și Real Madrid, programat mâine seară (ora 22:00), va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo