Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matip, despre povestea neștiută din spatele semifinalei cu Barcelona, din Champions League

Cosmin Cioboata

Actualizat 23/03/2020 la 19:09 GMT+2

Liverpool a reușit sezonul trecut una dintre cele mai spectaculoase răsturnări de situație din istoria UEFA Champions League. Pe Anfield Road, împotriva Barcelonei, "cormoranii" au câștigat cu 4-0 și s-au calificat în finala de la Madrid, după ce în tur pierdeau cu 3-0.

Lionel Messi bei Liverpool - Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Joel Matip a fost unul dintre "soldații" trimiști de Jurgen Klopp în teren în acea seară magică de mai. Fundașul camerunez a reușit un meci excelent, fără să lea dea prea multe șanse atacanților catalani, printre care se număra și Leo Messi, de 6 ori câștigător al Balonului de Aur. Matip și Van Dijk au demonstrat încă o dată că formează un cuplu de fundași extrem de puternic și au păstrat intactă plasa porții lui Alisson, care la rândul său a avut câteva intervenții salvatoare.
Recent, Matip a povestit un moment neștiut în public, de la finalul semifinalei cu Barca. Fundașul a dezvăluit că la finalul duelului a trebuit să dea o probă anti-doping, așa cum prevede regulamentul. În camera respectivă era deja Leo Messi, care aștepta de-a dreptul deprimat.
"La finalul meciului, nu îmi mai păsa de nimic. Cântam cu fanii și simțeam că plutesc. Apoi, a trebuit să merg la testul anti-doping. Am intrat într-o cameră mică, iar acolo aștepta deja un tip deprimat: Leo Messi. Ne știam foarte bine de pe teren. Totuși, nu obișnuiam să stăm în ficare zi unul lângă celălalt în aceeași încăpere. Și totuși, iată-ne acum, în timp ce toată lumea sărbătorea calificarea.", a spus Matip, pentru 11freunde.
Verlängert bei den Reds: Joel Matip

Matip, despre cel mai frumos moment din carieră

După încheierea testului, Matip a putut să se întoarcă la fiesta declanșată pe Anfield, despre care spune că reprezintă cel mai frumos moment din cariera sa.
"După meci, țin minte că ne-am aliniat cu toții în fața peluzei și am cântat 'You'll never walk alone', alături de fani. Acela a fost cel mai frumos moment din cariera mea. Poate doar debutul meu la Schalke să fie la același nivel.", a mai spus Matip.
Ulterior, Liverpool a câștigat trofeul Champions League, după o finală cu Tottenham, pe Wandametropolitano. Matip a fost unul dintre jucătorii care au pus umărul la obținerea unei performanțe extraordinare, iar acum se află foarte aprope să mai bifeze una. Liverpool se află pe primul loc în Premier League, la numai 6 puncte depărtare de câștigarea titlului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo