Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meci nebun la Istanbul! RB Leipzig a câștigat după golul din minutul 92 al lui Sorloth

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/12/2020 la 21:52 GMT+2

RB Leipzig a câștigat dramatic la Istanbul după reușita din minutul 92 a lui Sorloth.

Yussuf Poulsen

Credit imagine: Getty Images

Germanii au dominat cu autoritate prima repriză iar evoluția mai bună s-a concretizat în minutul 26 după ce Poulsen a lovit norocos mingea după un șut eșuat al lui Sabitzer. Cu doar două minute înainte de pauză Mukiele a dublat avantajul oaspeților iar soarta meciului părea să fie clară, mai ales dacă luam în considerare dominarea clară a celor de la Leipzig.
Totuși, în al treilea minut de prelungire al primei reprize, Kahveci a venit excelent la un corner și a șutat imparabil de la marginea carelui pentru a reduce din diferență. Nu părea să fie decât un gol de consolare pentru turci.

Istanbul Basaksehir - RB Leipzig 3-3. Remontada, varianta turcă

Meciul a continuat în același ritm și în partea a doua cu Leipzig în control iar Dani Olmo a reușit să mărească din nou avantajul nemților în minutul 66 după două fente rapide în careu urmate de un șut plasat la colțul scurt.
În minutul 72, Kahveci a revenit la timonă însă cu un șut spectaculos de la marginea careului pentru a reduce din diferență. Au urmat momente de calm, ambele echipe slăbind ritmul de joc, însă Kahveci a ținut să demonstreze că el este MVP-ul meciului. Cu doar cinci minute înainte de final el a transformat impecabil o lovitură liberă și a crezut că a asigurat egalul pentru gazde.
Nu a fost așa însă pentru Sorloth a marcat după un șut de la marginea careului prin care l-a surprins pe portarul advers mult prea avansat, asigurând astfel cele trei puncte pentru Leipzig după unul dintre cele mai dramatice meciuri din această ediție de UEFA Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo