Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Mourinho înaintea meciului care poate salva sezonul lui Spurs: "Să lăsăm totul pe teren"

Sebastian Ujica

Publicat 10/03/2020 la 10:28 GMT+2

Jose Mourinho nu are un prim sezon foarte bun la Tottenham.

Mourinho

Credit imagine: Eurosport

Tottenham are o misiune extrem de dificilă pentru calificarea în sferturile UEFA Champions League. Învinsă în manșa tur pe teren propriu de către Leizpig, Spurs trebuie să facă un nou meci mare, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut la Amsterdam.
Însă Tottenham are acum mari probleme de lot - Harry Kane abia s-a întors la antrenamente, Son mai are până să revină iar noua achiziție, Steven Bergwijn, s-a lovit la rândul său la gleznă.
Înaintea returului cu Leipzig, Mourinho a citat motto-ul clubului Tottenham: "To dare is to do", încercând astfel să-și motiveze proprii jucători.
Citesc acest mesaj în fiecare zi pentru că este scris peste tot. Voi știți mai mult sau mai puțin principiile mele, filosofia mea, ceea ce iubesc și ce urăsc. Simt o conexiune cu mesajul "to dare is to do". Mâine (astăzi) este un moment în care să dăm totul. Fie câștigăm, fie lăsăm tot ce avem acolo pe teren
Dacă vrem să jucăm cu mingi înalte în careu, nu putem să o facem. Trebuie să găsim un alt mod. Dacă vom aștepta ultimele 15-20 de minute să ducem mingea în careul lor și să încercăm să profităm de mingile secundare, nu acesta este modul. Nu trebuie să ne ascundem. Jucătorii noștri de atac sunt cei pe care îi știm. Alții nu avem
Partida dintre Leipzig și Tottenham va fi în această seară de la ora 22.00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo