Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul transmis de Adrian după ce gafa sa a eliminat-o pe Liverpool din Liga Campionilor

Cristian Mihală

Publicat 12/03/2020 la 10:46 GMT+2

Adrian, probabil vinovatul principal pentru eliminarea lui Liverpool din optimile Ligii, a avut tăria să le transmită fanilor un mesaj, după gafa comisă în partida cu Atletico Madrid, scor 2-3.

Adrian of Liverpool reacts during the UEFA Super Cup match between Liverpool and Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a făcut miercuri seară unul dintre cele mai bune meciuri din ultimul timp. Doar ghinionul și un Oblak aflat în zi de grație au făcut ca partida să se termine după 90 de minute cu doar 1-0 și să se intre în prelungiri. Acolo, Firmino a marcat primul său gol al sezonului pe Anfield și, judecând după cum a arătat confruntarea până atunci, "cormoranii" erau mari favoriți să se califice în sferturi.
Dar "Regina Europei" de anul trecut a clacat, după ce jucătorii au făcut o adevărată risipă de energie. Golul de 2-1 a venit după o eroare imensă a lui Adrian, portarul de rezervă al clubului. Acesta a degajat greșit o minge ușoară, în picioarele lui Joao Felix, care nu a făcut decât să îi pună mingea pe "tavă" lui Llorente. La 2-1, deși mai avea nevoie de un singur gol pentru calificare, "cormoranii" au căzut total, lucru de înțeles având în vedere contextul: au dat totul pentru a desface apărarea ermetică a lui Simeone, pentru a fi trădați de portar la o fază banală.
Mulți fani și-au adus aminte de erorile lui Karius din finala Champions League de acum doi ani, cu Real Madrid, mai ales că Adrian mai gafase o dată în timp regulamentar, pentru ca la golurile doi și trei ale celor supranumiți "los colchoneros" să fie neașteptat de pasiv.
La final, portarul iberic cu siguranță că a fost extrem de afectat de cele întâmplate, dar a găsit puterea să le transmită un mesaj fanilor lui Liverpool.
"Foarte trist și dezamăgit pentru rezultat, cu siguranță că nu a fost ceea ce ne așteptam. Le mulțumesc tuturor fanilor pentru atașament și încurajări, avem în continuare obiective mari în acest sezon. Liverpool mereu se întoarce mai puternică", a scris Adrian pe Twitter.
În contextul în care accidentarea lui Alisson îl va ține pe brazilian departe de teren și pentru meciul cu Everton, Klopp va trebui să se bazeze pe goalkeeperul spaniol din primul minut și în Merseyside derby. Confruntarea Everton - Liverpool va avea loc luni seară, de la 22:00, și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo