Getty Images

Mesajul transmis de Adrian după ce gafa sa a eliminat-o pe Liverpool din Liga Campionilor

Mesajul transmis de Adrian după ce gafa sa a eliminat-o pe Liverpool din Liga Campionilor

12/03/2020 la 10:41Actualizare 12/03/2020 la 10:46

Adrian, probabil vinovatul principal pentru eliminarea lui Liverpool din optimile Ligii, a avut tăria să le transmită fanilor un mesaj, după gafa comisă în partida cu Atletico Madrid, scor 2-3.

Dar "Regina Europei" de anul trecut a clacat, după ce jucătorii au făcut o adevărată risipă de energie. Golul de 2-1 a venit după o eroare imensă a lui Adrian, portarul de rezervă al clubului. Acesta a degajat greșit o minge ușoară, în picioarele lui Joao Felix, care nu a făcut decât să îi pună mingea pe "tavă" lui Llorente. La 2-1, deși mai avea nevoie de un singur gol pentru calificare, "cormoranii" au căzut total, lucru de înțeles având în vedere contextul: au dat totul pentru a desface apărarea ermetică a lui Simeone, pentru a fi trădați de portar la o fază banală.

Mulți fani și-au adus aminte de erorile lui Karius din finala Champions League de acum doi ani, cu Real Madrid, mai ales că Adrian mai gafase o dată în timp regulamentar, pentru ca la golurile doi și trei ale celor supranumiți "los colchoneros" să fie neașteptat de pasiv.

La final, portarul iberic cu siguranță că a fost extrem de afectat de cele întâmplate, dar a găsit puterea să le transmită un mesaj fanilor lui Liverpool.

"Foarte trist și dezamăgit pentru rezultat, cu siguranță că nu a fost ceea ce ne așteptam. Le mulțumesc tuturor fanilor pentru atașament și încurajări, avem în continuare obiective mari în acest sezon. Liverpool mereu se întoarce mai puternică", a scris Adrian pe Twitter.

În contextul în care accidentarea lui Alisson îl va ține pe brazilian departe de teren și pentru meciul cu Everton, Klopp va trebui să se bazeze pe goalkeeperul spaniol din primul minut și în Merseyside derby. Confruntarea Everton - Liverpool va avea loc luni seară, de la 22:00, și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.