Se întâmpla pe Camp Nou, într-un meci cu Panathinaikos, câștigat categoric de formația catalană cu 5-0. În primul "11" al Barcei și-a făcut apariția și un puști de 18 ani, aflat de un an la prima echipă, pe nume Leo Messi.

Idolul actual de pe Camp Nou a spart "gheața" în Champions League în acea seară de toamnă târzie, în minutul 34. Cu numărul 30 pe tricou, puștiul argentinian a început o acțiune pe cont propriu de la mijlocul terenului.

Champions League
Premieră istorică! O femeie va arbitra un meci din Champions League, cu Ronaldo în prim-plan
ACUM 8 ORE

Messi a driblat un adversar, a sprintat printre alți 3, apoi a încercat să-i paseze lui Eto'o. Mingea a fost interceptată de adversari, însă Messi nu a renunțat. A pus presiune în careul lui Panathinaikos și a câștigat din nou posesia.

Fundașii grecilor s-au încurcat și i-au oferit tânărului jucător șansa să înscrie. Iar Messi a profitat din plin, cu o "scăriță" superbă peste portar.

Messi, 117 goluri și 4 trofee în UEFA Champions League

Acela a fost începutul unei povești fantastice pe care Messi a scris-o în UEFA Champions League. De-a lungul timpului, starul argentinian a marcat 117 goluri în 144 de meciuri în prestigioasa competiție. Messi a cucerit de 4 ori trofeul Champions League în 2006, 2009, 2011 și 2015.

Messi se pregătește acum pentru următorul său meci din Champions League. Barcelona va primi miercuri (ora 22:00) vizita lui Dinamo Kiev, formația pregătită de Mircea Lucescu.

După 2 runde, catalanii se află pe primul loc în grupă, cu 6 puncte. Juventus se află pe 2 (3p), în timp ce Dinamo Kiev și Ferencvaros completează grupa, cu câte un punct.

Champions League
Zidane, reacție tăioasă la conferința de presă: "Încetați să vorbiți despre el și lăsați-l să joace!
ACUM 10 ORE
Champions League
Gafă uriașă din partea Barcei! Catalanii au anunțat că au plecat spre București, în loc de Budapesta
ACUM 14 ORE