Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, lăsat din nou în afara lotului, în Champions League

Cristian Mihală

Actualizat 01/12/2020 la 14:07 GMT+2

Lionel Messi nu va face parte din lotul Barcelonei nici pentru deplasarea de la Budapesta, din etapa a 5-a a Champions League.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

După ce săptămâna trecută nu a făcut deplasarea la Kiev, pentru disputa cu formația lui Lucescu, Dinamo (lucru de înțeles în contextul oboselii și al faptului că ucrainenii aveau multe cazuri de COVID-19 în lot), Messi nu va evolua nici la Budapesta.
Mundo Deportivo anunță că Ronald Koeman i-a dat liber starului său, care azi nici nu a participat la antrenamentul blaugrana. Sursa citată susține că argentinianul nu va face deplasarea în capitala Ungariei, tehnicianul olandez procedând la fel cu alte două staruri: Ter Stegen și Coutinho au și ei liber până joi.

Messi, odihnit de Barcelona pentru campionat

Barcelona va alcătui o formulă experimentală în confruntarea cu Ferencvaros, jucătorilor odihniți adăugându-li-se absenții pe termen lung: Pique, Ansu Fati, Sergi Roberto și Umtiti.
Barcelona e deja calificată în optimile Ligii Campionilor și are nevoie de un egal sau o victorie pentru a fi 99,9% sigură de primul loc în grupă. În ultima rundă joacă împotriva lui Juventus, care poate maximum să o egaleze, cu o victorie pe Camp Nou. Dar acest succes trebuie să fie la scor, pentru că în tur catalanii s-au impus, la Torino, 2-0. În cazul unui eșec la Budapesta, formația blaugrana trebuie să nu piardă cu Juventus, pe teren propriu, săptămâna viitoare.
Pentru Barcelona, care ocupă abia locul 7 în clasament, în Spania, prioritar a devenit campionatul. Orice eșec compromite în bună măsură șansele la titlu, distanța față de liderul Real Sociedad fiind de 10 puncte. Ca atare, catalanii au nevoie de un Messi proaspăt în disputa de sâmbătă, de la Cadiz.
Lista Barcelonei pentru deplasarea de la Budapesta
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo