"Il Luce" a trăit cu emoții în ultimele ore, din cauza focarului de COVID de la formația ucraineană. Duminică seara, numărul jucători infectați cu coronavirus a ajuns la 9. Prin urmare, Mircea Lucescu a mai rămas cu numai 13 jucători de la prima echipă (incluși pe lista "A") disponibili pentru partida de pe Camp Nou.
De notat că orice nou caz de COVID din cadrul listei "A" ar fi dus la amânarea meciului. Dinamo Kiev a fost obligată de protocolul UEFA să mai efectueze un test în această dimineață și, din fericire pentru ucraineni, niciun alt fotbalist n-a mai fost depistat pozitiv, iar meciul cu Barca se va disputa la data stabilită inițial.
Per total, Mircea Lucescu va avea la dispoziție un lot alcătuit din 19 jucători - 13 de la prima echipă și 6 juniori.
Champions League
CFR Cluj, în așteptare! Slovan Bratislava și Young Boys au remizat în tur! Rezultatele serii din UCL
21/07/2021 LA 21:14

Mircea Lucescu, înainte de Barcelona - Dinamo Kiev: "Preferam să jucăm meciul la o altă dată"

La conferința de presă din această seară, cel mai în vârstă antrenor din UEFA Champions League a mărturisit că ar fi fost mai bine ca meciul să fie reprogramat, ținând cont de problemele uriașe de lot de la Dinamo Kiev:
"Sunt ușurat după ce au venit rezultatele, a fost o așteptare grea timp de 5 ore ca să aflăm dacă putem juca. Dar aș fi preferat să joc meciul la o altă dată.
Am numai 13 jucători de la prima echipă. Îmi va fi aproape imposibil să fac schimbări. Dar am o singură tactică împotriva Barcelonei, pur și simplu să joc fotbal.", a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă.

Mircea Lucescu: "Nu cred că Barcelona poate avea pretenții să câștige UEFA Champions League"

Întrebat despre șansele Barcelonei să cucerească trofeul UEFA Champions League în acest sezon, Mircea Lucescu a fost sincer și le-a răspuns jurnaliștilor catalani că Messi&Co "nu pot avea pretenții":
"Nu cred că Barcelona poate avea pretenții să câștige trofeul, sunt echipe mult mai bune precum Bayern, PSG sau Manchester City.
Totul depinde de Messi, iar el joacă mai bine în Liga Campionilor decât în Spania, unde toți îl cunosc prea bine. Messi face lucruri incredibile, joacă doar pentru echipă. Se sacrifică pe teren, se luptă, dă pase de gol, marchează.", a mai declarat tehnicianul lui Dinamo Kiev.
După două etape disputate din grupa de Champions League, Barcelona e lider, cu maximum de puncte. Dinamo Kiev a pierdut cu Juventus şi a fost egalată dramatic, la Budapesta, de Ferencvaros, în etapa a doua, de săptămâna trecută.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Champions League
CFR Cluj pierde în Bosnia, dar se califică în turul 2! Aici toate fazele meciului cu Borac Banja
13/07/2021 LA 13:31
Champions League
CFR, norocoasă la tragerea la sorți! Posibilele adversare valorează împreună mai puțin decât Burcă
16/06/2021 LA 11:01