Dinamo Kiev a fost lovită puternic de coronavirus, iar printre cei infectați se numără și cei doi portari cu experiență, Denys Boyko (32 de ani) și Heorhiy Bushchan (26 de ani), potrivit presei din Ucraina.

În meciul de campionat disputat astăzi, și câștigat cu 2-1 împotriva lui Dnipro, Mircea Lucescu l-a folosit pe Ruslan Neshcheret, un goalkeeper de numai 18 ani. Iar ca rezervă, tehnicianul român l-a avut la dispoziție pe Valentyn Morgun, în vârstă de 19 ani.

Champions League
Premieră istorică! O femeie va arbitra un meci din Champions League, cu Ronaldo în prim-plan
ACUM 9 ORE

"Il Luce" speră să primească o veste bună la testul COVID pe care cei doi portari experimentați îl vor efectua înaintea partidei cu Barcelona. În cel mai rău scenariu, în care cei doi nu vor primi rezultat negativ, Mircea Lucescu va trebui să-l folosească pe tânărul Neshcheret în partida de pe Camp Nou, în fața unei echipe conduse de fenomenalul Lionel Messi.

Problemele de la Dinamo Kiev au ajuns în presa spaniolă, înaintea meciului cu Barcelona din Champions League

Problemele din lotul lui Dinamo Kiev au ajuns și la urechile jurnaliștilor spanioli. Sport.es, celebra publicație catalană, a anunțat că "există posibiltatea ca Neshcheret să debuteze în Champions League, în cazul în care cei doi portari cu experiență ai ucrainenilor vor ieși din nou pozitivi la testul PCR de săptămâna viitoare".

Dinamo Kiev se va deplasa miercuri pe Camp Nou, pentru unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. După 2 etape, Dinamo Kiev se află pe locul 3 în grupa G din UEFA Champions League, cu un singur punct acumulat.

Barca este lider, cu 6 puncte, fiind urmată de Juventus, cu 3 puncte. Ferencvaros este codașa grupei, tot cu un 1 punct amulat, la fel ca trupa lui Mircea Lucescu.

https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Champions League
Zidane, reacție tăioasă la conferința de presă: "Încetați să vorbiți despre el și lăsați-l să joace!
ACUM 11 ORE
Champions League
Gafă uriașă din partea Barcei! Catalanii au anunțat că au plecat spre București, în loc de Budapesta
ACUM 14 ORE