Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mă știu cu Messi de mult timp". Ce a spus Mircea Lucescu despre momentul în care i-a cerut tricoul

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/11/2020 la 10:34 GMT+2

Mircea Lucescu a revenit în România și a vorbit despre momentul rar în care a discutat cu Lionel Messi, la finalul meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1, în UEFA Champions League.

Mircea Lucescu și Lionel Messi, la finalul meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1, din UEFA Champions League

Credit imagine: Twitter

"Il Luce", cel mai în vârstă antrenor din Champions League, și Messi, talismanul Barcelonei, au oferit un moment special la finalul duelului de pe Camp Nou, de săptămâna trecută.
După fluierul de final, Lucescu a mers direct la starul argentinian și i-a adresat câteva cuvinte. În urma discuției, în presa internațională s-a scris că antrenorul român i-a cerut tricoul lui Messi, iar atacantul catalanilor a acceptat, spunându-i că îi va oferi "cadoul" pe tunelul de la vestiare.
Revenit în România în timpul pauzei internaționale, Mircea Lucescu a amintit de acel moment, spunând că se știe cu Messi de multă vreme:
"Nu știu dacă rezultatul ar fi fost altul cu Barcelona (n.r. - dacă nu exista un focar de COVID la Dinamo Kiev). Am văzut și eu că au interpretat unii oameni acel dialog cu Messi. Eu mă știu cu el de mult timp, am jucat de nouă ori împotriva lui.", a spus Mircea Lucescu, la sosirea în țară.

Mircea Lucescu, la prima înfrângere din campionat pe banca lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a fost lovită grav de COVID în ultimele săptămâni. Formația ucraineană a ajuns la 12 jucători infectați cu coronavirus, iar acest lucru s-a reflectat și asupra ultimul rezultat din campionat.
Trupa lui Mircea Lucescu a fost învinsă categoric, scor 0-3, de marea rivală Șahtior Donețk. Cu toate acestea, Dinamo Kiev rămâne lider în Ucraina, la un singur punct deasupra lui Șahtior.
De notat că eșecul din derby-ul Ucrainei a fost primul înregistrat de formația lui "Il Luce" în campionat, în acest sezon.
În același timp, Dinamo Kiev ocupă locul 3 în grupa G din Champions league, la egalitate de puncte (1p) cu codașa Ferencvaros. Barca este lider, cu 9 puncte, la 3 lungimi în fața lui Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo