Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho răspunde acuzelor că nu promovează tinerii: ”McTominay e cel mai bun de la United”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/12/2019 la 14:54 GMT+2

Jose Mourinho a răspuns celor care l-au acuzat că nu promovează tinerii și a făcut referire la Scott McTominay drept exemplu în acest sens.

mourinho

Credit imagine: Eurosport

Portughezul a făcut referire la progresul făcut de McTominay la Manchester United precum și la Raphael Varane, fundașul lui Real Madrid fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume.
McTominay a devenit treptat titular la Manchester United sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer în acest sezon și a avut evoluții excelente în victoriile lui United cu Tottenham și Manchester City din ultima săptămână.
Scoțianul de 23 de ani a debutat la United în 2017 sub comanda lui Mourinho.
Jose Mourinho, Manchester United – Tottenham Hotspur
Mourinho a fost întrebat de palmaresul său de a promova tineri la conferința de presă de dinaintea meciului cu Bayern Munchen: ”Au existat critici cu privire la felul în care gestionezi jucătorii tineri, poate la Chelsea și United. Crezi că este corect?”.
Portughezul a răspuns: ”Da, este foarte important să promovezi tinerii, Scott McTominay este doar cel mai bun jucător de la Manchester United. Raphael Varane este unul dintre cei mai buni din lume, da, este corectă critica”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo