Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a dat de gol Neymar? Ce a spus despre viitorul lui Messi: "Sunt sigur de asta!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/12/2020 la 08:53 GMT+2

Neymar a strălucit din nou aseară, în meciul dintre Manchester United și PSG, scor 1-3, din penultima rundă a grupelor UEFA Champions League.

Neymar of Barcelona celebrates with Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Neymar a marcat o "dublă" în poarta lui Manchester United și a adus-o pe PSG cu un pas mai aproape de calificarea în optimile Champions League.
Starul brazilian a deblocat tabela în minutul 6. Mbappe a șutat de la marginea careului, după o pasă oferită de Neymar, iar mingea deviată a ajuns cu noroc la brazilian. Acesta a finalizat cu un șut la colțul lung, pe lângă De Gea.
Rashford a restabilit egalitatea în minutul 32, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Campioana Franței a preluat din nou inițiativa în minutul 69, după golul lui Marquinhos, iar Neymar a risipit orice emoție pentru trupa lui Tuchel în prelungirile partidei. Brazilianul a fost lăsat în poziție ideală de Rafinha și a îndeplinit o simplă formalitate.

Neymar: "Sunt sigur că voi juca din nou cu Messi sezonul viitor!"

Extrem de entuziasmat de victoria uriașă de pe Old Trafford, Neymar a făcut o declarație care a ajuns rapid pe prima pagina a marilor publicații din Europa.
Starul lui PSG a dezvăluit că marea lui dorință este să joace din nou alături de Lionel Messi și crede că acest lucru trebuie să se întâmple sezonul viitor. Totuși, internaționalul brazilian nu a spus exact și la ce echipă ar vrea să evolueze alături de căpitanul Barcelonei.
"Cel mai mult îmi doresc să joc din nou cu Messi, să mă bucur din nou pe teren alături de el. Poate să joace în locul meu, nu va întâmpina vreo problemă, sunt sigur (râde). Vreau să joc din nou cu el și sunt sigur că acest lucru trebuie să se întâmple sezonul viitor", a spus Neymar, la finalul meciului de pe Old Trafford.
Messi și Neymar au mai jucat împreună la Barcelona, în perioada 2013-2017. Brazilianul a plecat în urmă cu 3 ani de pe Camp Nou, după ce PSG a plătit suma record de 222 de milioane de euro.
În ianuarie, Messi va intra în ultimele 6 luni de contract cu Barca și va putea negocia cu celelalte cluburi pentru un viitor transfer. PSG se află pe lista echipelor care visează să-l aducă pe starul argentinian, de 6 ori câștigător al Balonului de Aur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo