Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Niciun român în Champions League! Toți jucătorii noștri au fost eliminați

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/12/2019 la 08:46 GMT+2

Odată cu ultima etapă din faza grupelor UEFA Champions League, toate echipele la care evoluează jucători români au fost eliminate.

Nicolae Stanciu vs Hazard

Credit imagine: Getty Images

Genk, echipa lui Ianis Hagi, nu a avut nicio șansă în Grupa E. Echipa din Belgia a înfruntat echipe precum Liverpool, Napoli sau RB Salzburg. Genk a încheiat grupa cu doar un punct după înfrângerea cu 4-0 în fața lui Napoli de marți seara. Ianis a jucat extrem de puțin în partidele disputate de belgieni în Champions League, fiind de obicei introdus spre finalul partidelor.
Slavia Praga, echipă la care evoluează Nicușor Stanciu, a fost și ea eliminată, după ce a încheiat Grupa F pe ultimul loc, cu doar două puncte. Stanciu este titular de drept la Slavia, însă echipa din Cehia a avut parte și ea de o tragere la sorți dificilă: a picat în aceeași grupă cu Inter, Borussia Dortmund și Barcelona.
florin andone galata
Galatasaray, echipa lui Florin Andone, va juca astăzi ultimul său meci din grupele UEFA Champions League, la Paris, împotriva campioanei Franței, PSG. Galata se află pe ultimul loc din grupă, cu doar două puncte, înainte de etapa finală însă are șanse de calificare în Europa League. Club Brugge este pe locul trei, cu un punct avans iar belgienii vor juca cu Real Madrid miercuri.
Ajax, pentru care joacă fostul jucător al Viitorului, Răzvan Marin, a fost și ea eliminată după ce a pierdut cu Valencia acasă în ultimul meci, 0-1. Împotriva Valenciei, olandezii, care au ajuns până în semifinale anul trecut, nu au putut reveni în meci după ce Rodrigo a deschis scorul în minutul 24. Ajax a trimis 17 șuturi spre poartă, însă doar trei au fost pe poartă, la fel ca Valencia.
Lyon, la care se află Ciprian Tătărușanu, s-a calificat în optimile UEFA Champions League, de pe locul doi, într-o grupă cu RB Leipzig, Benfica și Zenit. Totuși, Tătărușanu nu a evoluat niciun minut în acest sezon pentru echipa franceză și cel mai probabil va părăsi clubul în perioada de transferuri din iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo