Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă din echipa Slaviei, după înfrângerea cu Inter

Cosmin Cioboata

Publicat 28/11/2019 la 11:14 GMT+2

Slavia Praga a suferit o nouă înfrângere în faza grupelor din UEFA Champions League, pe teren propriu. Campioana Cehiei a pierdut împotriva celor de la Inter Milano, scor 1-3, în penultima rundă din grupa F.

Nicolae Stanciu, mijlocașul celor de la Slavia Praga

Credit imagine: Getty Images

La finalul meciului, jurnaliștii italieni au analizat evoluția jucătorilor adverși, iar Nicolae Stanciu a primit cea mai mare notă din lotul Slaviei Praga. Internaționalul român a primit nota 6, alături de Kolar, Soucek, Hubauer, Masopust, Olayinka și Traore.
"Românul a luptat și a alergat mult la centrul terenului, în încercarea de a găsi spații în apărarea Barcelonei", au notat cei de la Calciomercato.
stanciu gol
Slavia Praga nu mai are nicio șansă să ajungă în "optimile" Champions League. Cehii ocupă ultimul loc în grupa F, acolo unde s-au luptat cu trei cluburi mult mai bine cotate în Europa: Barcelona, Borussia Dortmund și Inter Milano. Catalanii și-au asigurat primul loc în grupă, în timp ce Dortmund și Inter se vor lupta în continuare pentru locul al doilea, care duce în primăvara europeană.
În ultima etapă, Borussia Dortmund va juca pe teren propriu cu Slavia Praga, în timp ce Barcelona va merge pe terenul formației din Milano. Meciurile vor fi pe 10 decembrie, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo