Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Optimile" Champions League continuă în această seară, cu Atalanta - Valencia și Spurs - Leipzig

Cosmin Cioboata

Actualizat 19/02/2020 la 23:55 GMT+2

Optimile de finală din UEFA Champions League continuă cu 2 partide care se anunță extrem de interesante: Atalanta - Valencia și Tottenham - RB Leipzig.

Dele Alli of Tottenham Hotspur celebrates after scoring his team's first goal during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Norwich City at Tottenham Hotspur Stadium on January 22, 2020 in London, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Atalanta - Valencia 4-1

Fluier final pe San Siro! Atalanta obține un rezultat extraordinar și speră la calificarea în "sferturile" Champions League.
Min 66. GOOOOL Valencia! Spaniolii reduc din diferență prin Denis Cheryshev.
Min 63. GOOOOL Atalanta! Formația italiană face spectacol în meciul cu Valencia și este cu un pas în sferturile de finală din Champions League, după golul lui Hateboer.
Min. 57. GOOOOL Atalanta! Freuler înscrie pentru 3-0, iar Atalanta poate visa la calificarea în "sferturi", la prima aventură a italienilor în Champions League.
Min 42. GOOOOL Atalanta! Ilicic reușește un super-gol în vinclul porții lui Domenech, iar formația italiană dirijează total partida de pe San Siro.
Min 16. GOOOOL Atalanta! Hateboer deschide scorul la Milano cu o reluare din fața porții, la capătul unei centrări excelente expediate de Alejandro Gomez.
Min 1. A început partida de pe San Siro!
Iată echipele de start:
  • Atalanta: Gollini - Toloi, Palomino, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pasalic - Ilicic, A. Gomez
  • Valencia: Domenech - Wass, Mangala, Diakhaby, Gaya - Torres, Parejo, Kondogbia, Soler - Guedes, M. Gomez

Tottenham - Leipzig 0-1

Final! Leipzig câștigă pe terenul lui Tottenham, după golul reușit de Werner. Trupa lui Jose Mourinho are nevoie de o evoluție perfectă pentru a întoarce rezultatul în retur.
Min 65. Dele Alli este înlocuit de Jose Mourinho, iar reacția mijlocașului nu întârzie să apară.
Min 58. GOOOOOL Leipzig! Timo Werner înscrie din penalty, după faultul lui Ben Davies asupra lui Laimer.
Min 8. Steven Bergwijn nu reușește să-l învingă pe goalkeeper-ul Gulacsi, cu un șut din apropierea porții.
Min 1. A început duelul dintre Spurs și Leipzig!
Iată echipele de start:
  • Tottenham: Lloris - Aurier, Sanchez, Alderweireld, Davies - G. Fernandes, Winks - Lo Celso, Alli, Bergwijn - Lucas
  • Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Ampadu, Halstenberg - Mukiele, Sabitzer, Laimer, Angelino - Nkunku, Werner - Shick

Atalanta - Valencia (ora 22:00)

Atalanta este revelația sezonului actual din UEFA Champions League. Formația italiană pregătită de Gian Piero Gasperini a obținut calificarea în primăvara europeană în ultima rundă, după ce a câștigat categoric pe terenul lui Șahtior, scor 3-0.
Aflată la prima participare în Champions League, Atalanta a impresionat prin stilul său dinamic de joc, reușind să-i pună mari probleme chiar și lui Manchester City, campioana en-titre din Premier League. Josip Ilicic, Alejandro Gomez, Duvan Zapata, Mario Pasalic și Robin Gosens sunt doar câteva nume din primul "11" al trupei din Bergamo care au impresionat în stagiunea curentă.
Ilicic
De cealaltă parte, Valencia a reușit calificarea în optimile de finală la finalul unei lupte acerbe cu Chelsea și Ajax. Spaniolii aveau nevoie de o victorie pe terenul lui Ajax în ultima rundă pentru a sărbători calificarea, iar Rodrigo le-a asigurat-o prin golul înscris în prima repriză. Din echipa Valenciei, Rodrigo, Maximilano Gomez, Daniel Parejo și Ferran Torres s-au remarcat în duelurile europene, reușind să înscrie exact când trupa lui Albert Celades avea nevoie. Din păcate pentru "lilieci", Rodrigo nu va putea juca în partida de pe San Siro, din cauza unei accidentări la genunchi.
Cele două echipe nu s-au mai întâlnit vreodată într-un meci oficial.
Valencia-Atlético de Madrid

Tottenham - RB Leipzig (ora 22:00)

Jose Mourinho are mari probleme de lot înaintea partidei cu Leipzig, echipa care a surprins pe toată lumea cu forma sa incredibilă arătată atât în Champions League, cât și în Bundesliga. După ce la începutul anului l-a pierdut pe căpitanul Harry Kane din cauza unei accidentări musculare, tehnicianul lui Spurs nu se va putea baza în faza ofensivă nici pe Heung-Min Son, care a suferit o fractură a brațului în ultima etapă din Premier League.
De cealaltă parte, Julian Nagelsmann (32 de ani), cel mai tânăr antrenor care reușește calificarea în primăvara Champions League, nu va putea conta pe serviciile lui Upamecano, Kampl, Konate, Adams și Orban. Cu toate acestea, tehnicianul german îl va avea la dispoziție pe Timo Werner, atacantul pentru transferul căruia se luptă cluburile de top din Europa.
Lucas Moura e Dele Alli
Spurs traversează o perioadă bună în Premier League, după ce a reușit să câștige ultimele 3 meciuri și să urce pe locul 5, ultimul care asigură accesul în Champions League, în urma interdicției primite de Manchester City de la UEFA. La polul opus, Leipzig a cedat poziția de lider în Bundesliga, după multe etape în care formația lui Nagelsmann a condus ierarhia din Germania. Acum, Leipzig se află la un singur punct în spatele lui Bayern și la 3 lungimi deasupra Borussiei Dortmund.
Confruntarea de la Londra va fi prima întâlnire dintre Tottenham și Leipzig.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol