Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Păcăleala anului! În loc să urmărească finala UCL, mii de oameni s-au uitat la meciul din 2017

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/08/2020 la 01:24 GMT+3

Bayern Munchen s-a impus cu 1-0 împotriva lui PSG și a cucerit trofeul UEFA Champions League. Kingsley Coman a marcat unicul gol al meciului de la Lisabona și a adus în vitrina bavarezilor cel de-al 6-lea trofeu intercontinental suprem.

Angel Di Maria, jucătorul lui PSG

Credit imagine: Getty Images

Milioane de oameni au urmărit cu sufletul la gură meciul de la Lisabona, în timp ce câțiva ghinioniști s-au uitat la partida din 2017 dintre Bayern și PSG, din grupele UEFA Champions League.
Cele două formații au păstrat mare parte din jucătorii din urmă cu 3 ani, motiv pentru care unii telespectatori au fost induși în eroare. Mai precis, 11.000 de oameni au urmărit meciul din urmă cu 3 ani, pe un cont de Youtube.
Evident, mulți dintre ei au ieșit de pe canalul respectiv când și-au dat seama că unele detalii nu corespund cu situația de pe Estadio da Luz, cum ar fi lipsa suporterilor din tribune.

Bayern Munchen a câștigat al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după finala cu PSG

Kingsley Coman a marcat cel mai important gol al carierei în minutul 60. Atacantul francez a reluat excelent cu capul din careu, după o centrare ideală expediată de Joshua Kimmich.
PSG a alergat după egalare, însă Manuel Neuer a închis poarta formației pregătite de Hans Flick. Neymar a avut ultima mare ocazie a meciului. Complet epuizat, brazilianul a trimis slab către poarta lui Bayern.
S-a încheiat 1-0 pentru Bayern Munchen, care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după cele obținute în 1974, 1975, 1976, 2001 și 2013.
La numai 24 de ani, Coman a ajuns la 20 de trofee cucerite.
Grație performanței din această seară, formația germană a egalat-o la numărul de trofee supreme pe Liverpool, câștigătoarea din sezonul precedent. Real Madrid domină ierarhia respectivă, cu 13 trofee, în timp ce AC Milan se află pe locul 2, cu 7 succese în Champions
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo