Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, discurs realist după ce City a pierdut finala Champions League: "Am avut probleme"

Nicu Savin

Publicat 30/05/2021 la 01:24 GMT+3

Pep Guardiola a avut o primă reacție după ce echipa sa a pierdut finala Champions League împotriva lui Chelsea, scor 0-1. Antrenorul iberic a declarat că City a avut serioase prbleme în atac și a recunoscut că s-a văzut faptul că a fost prima finală din istoria clubului de pe Etihad.

Guardiola a ratat șansa de a cuceri Champions League și cu Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola a ratat ocazia de a intra în categoria selectă a antrenorilor care câștigă Champions League cu 2 echipe diferite. Manchester City a pierdut cu 1-0 finala de la Porto contra lui Chelsea, iar la final Guardiola a explicat motivele eșecului.
"Am încercat să găsesc cea mai bună formulă pentru a câștiga. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva defensivei lui Chelsea.
Am făcut un sezon excelent. Sunt trist pentru că am pierdut, am avut și noi ocazii mari. A fost prima noastră finală și cred că ne-am ridicat la un nivel bun.", a spus Guariola după meci, vizibil afectat de acest eșec, citat de bbc.com.

Pep Guaridiola: "S-a văzut că a fost prima noastră finală"

Antrenorul lui City a acuzat oarecum lipsa de experiență a clubului său la un asemenea nivel. Pentru City a fost prima finală de Champions League, în timp ce Chlesea a jucat-o pe a 3-a din ultimii 13 ani.
A fost un meci foarte echilibrat, ne-am ridicat la nivelul unei echipe puternice și foarte agresive. Sunt trist. Nu am suferit în apărare, dar am avut probleme la construcție. Cred că am fi putut juca și mai bine, dar s-a văzut că a fost prima noastră finală. Din punct de vedere defensiv cred că am fost destul de puternici. Nu am profitat de ocaziile pe care le-am avut și Chelsea a câștigat.", a adăugat Guariola.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo