Barcelona a suferit un nou eșec de răsunet în Champions League. După ce în ultimele 3 sezoane catalanii au fost eliminați după înfrângeri la scor, acest lucru se repetă și în acest an, iar astfel de înfrângeri sunt greu digerabile la un club precum Barcelona.

Pique a revenit în echipă după o lungă perioadă de timp, iar fundașul și-a intrat repede în rolul de lider. În timp ce PSG defila pe Camp Nou, Pique a încercat să-și îmbărbăteze coechipierii, dar cuvintele folosite nu au fost cele mai elegante.

Fotbal
Griezmann: "Trebuie să ne bucurăm pentru ce a reuşit Kylian". Anunţul lui Mbappe după meciul vieţii
16/02/2021 LA 22:18
https://i.eurosport.com/2021/02/16/2996373.jpg

Dialog dur între Pique și Griezmann în timpul meciului Barcelona-PSG

Datorită microfoanelor de pe marginea terenului, în timpul partidei s-au putut auzi dialogurile dintre jucători, iar cel dintre Pique și Griezmann a atras atenția. În timp ce parizienii se pregăteau să execute un corner, vocea lui Pique s-a făcut auzită, iar Griezmann i-a răspuns, între cei doi ieșind un schimb dur de replici.

Mai jos am reprodus dialogul dintre cei doi, fără a menționa și cuvintele injurioase pe care și le-au adresat jucătorii în schimbul de replici:

Pique: Să ținem mai mult de minge! Haideți! O posesie mai lungă!

Griezmann: Gata Gerri (n.r. Gerard Pique)! Nu mai țipa! La naiba, nu mai țipa!

Pique: La dracu Grizzi (n.r. Antoine Griezmann)! Suferim și suntem așa de 5 minute!

Griezmann: Nu țipa la mine! Și eu sufăr!

Pique: Trebuie să alergăm ca nebunii!

Griezmann: Eu alerg ca nebunul!

Gerard Pique a avut un discurs dur și în sezonul trecut, după ce Barcelona a fost eliminată de Bayern Munchen din sferturile Champions League, după acel 8-2 incredibil de la Lisabona.

Dialogul dintre Pique și Griezmann nu a avut niciun efect, deoarece Barcelona nu și-a revenit și a fost învinsă categoric, scor 4-1, șansele de calificare în faza următoare fiind aproape nule.

Liga
Koeman l-a contrazis pe Pique, după ce catalanul a tunat contra arbitrajelor: "Sunt cuvintele lui"
06/02/2021 LA 16:18
Liga
Leo Messi, dat de gol de Pique! Ce se întâmplă cu starul Barcelonei, după ce în vară a vrut să plece
06/02/2021 LA 13:49