Getty Images

Probleme mari la Real înaintea returului cu City: Courtois s-a accidentat și este incert

Probleme mari la Real înaintea returului cu City: Courtois s-a accidentat și este incert

09/03/2020 la 12:01Actualizare 09/03/2020 la 12:04

Real Madrid riscă să fie eliminată din UEFA Champions League după ce a pierdut manșa tur cu Manchester City pe Bernabeu, scor 1-2.

Portarul celor de la Real Madrid, Thibaut Courtois, este incert pentru partida retur cu Manchester City de săptămâna viitoare. Jucătorul belgian a suferit o accidentare la piciorul stâng și va efectua marți un RMN pentru a determina gravitatea accidentării. Testul nu poate fi efectuat mai rapid deoarece zona este imflamată.

Până la un verdict clar în privința accidentării, Courtois este considerat incert pentru următoarele 2 partide: cu Eibar pe Santiago Bernabeu în campionat și la returul cu Manchester City din optimile UEFA Champions League.

Locul lui Courtois va fi luat de către Areola, cel care a mai evoluat luna trecută la partida cu Real Sociedad. Areola a fost adus vara trecută de Real Madrid de la PSG, la clubul francez ajungând Keylor Navas.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.