Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Neymar, pe teren, când a aflat ce a spus Colțescu. Anunțul făcut de Mbappe

Cristian Mihală

Actualizat 09/12/2020 la 10:18 GMT+2

As a aflat care au fost primele cuvinte ale lui Neymar când a aflat de derapajul rasist al lui Colțescu, de la partida PSG-Istanbul Bașakșehir, din Champions League.

Neymar și Kylian Mbappé - PSG

Credit imagine: Getty Images

Arbitrul român Sebastian Colțescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul "negrul acela" la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir. Partida de fotbal dintre PSG și Istanbul Başakşehir, contând pentru etapa a 6-a a Grupei H din Liga Campionilor, s-a întrerupt și va fi reluată azi, de la 19.55, cu o altă brigadă.
Aseară, totul a degenerat după 16 minute de joc, iar ambele echipe au părăsit terenul, în semn de protest față de arbitrul român Sebastian Colțescu. În timpul meciului oaspeții au protestat de mai multe ori față de deciziile arbitrului de centru, Ovidiu Hațegan, care l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, antrenorul asistent al echipei turce. Dar centralul nu a știut cine este vinovat și a încercat să afle întrebându-l pe Colțescu, arbitrul de rezervă. Acesta a folosit sintagma "negrul acela" pentru a-l indica pe Pierre Webo, lucru care a dus la un scandal fără precedent.

Jucătorii lui PSG, alături de Webo, după derapajul lui Colțescu

As anunță că Neymar nu a înțeles despre ce e vorba și a încercat să afle de la ce a plecat scandalul de la cineva de la echipa turcă. În momentul în care a aflat ce s-a întâmplat, brazilianul a luat imediat decizia să se retragă la vestiare, alături de colegii de la PSG.
"Nu vom juca", a spus Neymar, în timp ce Mbappe a întărit cuvintele colegului său din atac. "Nu vom mai juca până când acest om nu va pleca de aici", a spus francezul campion mondial, referindu-se la al patrulea oficial.
Ulterior, ambii atacanți au postat pe Twitter mesaje de susținere la adresa lui Webo.
"Suntem alături de dumneavoastră, domnule Webo. Spuneți nu rasismului", a scris Mbappe.
Partida PSG - Istanbul Bașakșehir se va relua azi (ora 19:55), din minutul 14, de la scorul 0-0, dar cu o altă brigadă de arbitri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo