Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Ramos, după cele 2 greșeli uriașe comise de Varane. Cum a fost surprins de camerele TV

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/08/2020 la 17:19 GMT+3

Real Madrid a fost eliminată din UEFA Champions League de Manchester City (scor 4-2, la general), în optimile competiției. Raphael Varane a fost ghinionistul partidei de pe Eithad, după ce a comis două greșeli impardonabile, speculate de formația lui Pep Guardiola.

Sergio Ramos și Raphael Varane, fundașii lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

La meciul de aseară, Zinedine Zidane nu s-a putut baza pe Sergio Ramos din cauza unei suspendări. Îmbrăcat elegant, căpitanul Realului a urmărit din tribune cum colegul său din defensivă le-a oferit "cetățenilor" două "cadouri". Mai întâi, Varane a ținut prea mult de minge în propriul careu, iar Gabriel Jesus a profitat și l-a deposedat. Brazilianul i-a pasat apoi lui Raheem Sterling, care a înscris fără emoții, din câțiva metri de poartă.
În repriza secundă, internaționalul francez a mai comis o eroare uriașă. Varane a ratat pasa cu capul către propriul portar, iar același Jesus a profitat și a trimis pe lângă Courtois.
Imediat după golul al doilea marcat de City, camerele TV au fost fixate pe Sergio Ramos, care privea fără reacție către coechipierii săi. Aflat în picioare lângă locul său din tribună, căpitanul "Los Blancos" a oftat îndelung în semn de resemnare, în timp ce Zinedine Zidane încerca să-și încurajeze elevii.
N-a mai fost nimic de făcut, iar Real a părăsit competiția pentru a doua oară consecutiv în faza optimilor. Pentru "Zizou", aceasta a fost prima eliminare din Champions League din cariera de antrenor.

Real Madrid, eliminată din UEFA Champions League de Manchester City

Ca urmare a meciului dezastruos de aseară, Raphael Varane a ajuns la a 3-a eroare în urma căreia s-a înscris un gol, în acest sezon de Champions League. Potrivit Squawka Football, francezul a devenit primul jucător de câmp care bifează această contraperformanță în ultimii 4 ani.
Karim Benzema a reușit să restabilească egalitatea în minutul 28, cu o lovitură de cap, însă n-a mai reușit să facă diferența după ce City a preluat din nou inițiativa. S-a încheiat 2-1 (scor 4-2, la general) pentru trupa lui Guardiola, care va evolua în sferturi împotriva lui Lyon - echipă care a eliminat-o în optimi pe Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo