Fotbal
Champions League

Reacția lui Zidane după ce puștiul Rodrygo a dat un hattrick pentru Real Madrid în Champions League

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Rodrygo, Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
07/11/2019 la 08:48

Rodrygo este marea promisiune a Realului și Zidane știe asta. Hattrick-ul său fulminant la numai 18 ani reușit cu Galatasaray în Champions League arată că brazilianul reprezintă viitorul pentru cea mai galonată echipă din Europa.

Salzburg dă golgheterul la zi al UEFA Champions League, Erling Haaland. Norvegianul de 19 ani a fost depășit rapid la un capitol la care nu se aștepta nimeni: cel mai tânăr jucător care reușește un hattrick în acest sezon de Champions League. Brazilianul Rodrygo este primul jucător născut în 2001 care dă trei goluri într-un meci din competiția supremă a echipelor de club din Europa.

Liga

Zinedine Zidane: "Nu voi mai antrena peste 20 de ani. Această pasiune te seacă de puteri!"

28/06/2020 LA 05:05

A star is born, varianta braziliană

Real Madrid a plătit în vară 40 de miloane de euro pentru a-l aduce pe Rodrygo Silva Goes de la Santos. "Este o sumă exagerată! Are totuși 17 ani" a scris ziarele de la Madrid, dar Florentino Perez știa că Rodrygo reprezintă viitorul la Real.

Brazilianul a început cu fotbalul în sală, iar capacitățile sale tehnice sunt deposebite.

Abia împlinise 17 ani și Rodrygo teroriza deja apărările din Brazilia, iar Santos s-a grăbit să-i pună un preț foarte ridicat. Titlul de cel mai bun tânăr jucător din campoinatul Paulista, asta chiar dacă Santos a terminat pe locul 4, i-a adus atenția Realului.

Rodrygo a egalat un record al Realului de peste 60 de ani!

Prin golurile marcate în minutele 4 și 7 ale partidei de pe Bernabeu dintre Real Madrid si Galatasaray, Rodrygo a intrat deja în istoria Ligii Campionilor. Brazilianul de 18 ani a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League / Cupa Campionilor care marchează de două ori în primele șapte minute ale unui meci.

Puștiul brazilian a intrat și în istoria lui Real pentru că a devenit al doilea fotbalist din istoria all-time care marchează rapid de două ori. Există un singur precedent în toată istoria Realului! Aregentinainul care a jucat pentru naționala Spaniei, Hector Rial a dat o dublă în primele 4 minute într-un meci cu Amberes, în 1957!

A fost o seară magică pentru Rodrygo, care la 18 ani și 301 zile a devenit deja al treilea cel mai tânăr fotbalist de la Real Madrid care a marcat în Europa, după Raul (18 ani și 113 zile) și Planelles (18 ani și 247 de zile).

Trei goluri, trei recorduri! Rodrygo a devenit după reulșiute împpotriva lui Galatasaray cel mai tânăr brazilian care a marcat în istoria UEFA Champions League.

Privit ca urmașul lui Neymar în Brazilia, Rodrygo a crescut la Santos. Este clubul unde Pele și Neymar sunt deja legende.Zidane este foarte încântat de Rodrygo. "A făcut totul perfect. Are o personalitate puternică și este un băiat inteligent"

Fanii Realului l-au adoptat deja pe Rodrygo, brazilianul de 18 ani care promite să-l facă uitat pe Cristiano Ronaldo.

Liga

Noi dezvăluiri despre relația Zidane – Bale la Real Madrid: "Nu pare să-i pese!"

22/06/2020 LA 18:27
Liga

"Dacă aș fi James, l-aș trimite să își înghită cuvintele!" Atac furibund la adresa lui Zidane

18/06/2020 LA 16:53
Subiecte asemănătoare
FotbalChampions LeagueReal MadridZinédine ZidaneMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol