Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid ar putea ajunge în situaţia de a fi exclusă din Champions League, la masa verde

Cristian Mihală

Actualizat 29/07/2020 la 10:53 GMT+3

Real Madrid ar putea fi eliminată din UEFA Champions League după ce Mariano a fost testat pozitiv. Jucătorul Realului a intrat în izolare după ce a fost anunţat rezultatul testului, dar dacă şi alţi fotbalişti ai lui Zidane vor fi confirmaţi cu COVID-19 lucrurile ar putea să ia o turnură nedorită pentru "galactici".

Mariano Diaz (Real Madrid) are coronavirus

Credit imagine: Getty Images

Mariano Diaz este jucătorul celor de la Real Madrid testat pozitiv cu coronavirus. Clubul a confirmat oficial rezultatul testului. Jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat în izolare la domiciliu.

Testele de coronavirus de la Real pot determina UEFA să ia o măsură drastică

Problemele abia acum încep pentru cei de la Real Madrid. Jucătorii echipei vor fi testaţi iar spaniolii au emoţii: în cazul unor noi teste pozitive, partida cu Manchester City din UEFA Champions League este în pericol. Returul ar urma să se joace pe 7 august iar britanicii le-ar putea interzice celor de la Real Madrid să intre în ţară. Astfel, Real ar pierde la masa verde returul.
Mundo Deportivo notează astăzi că jucătorul Realului a fost în vacanţă în Barcelona, după finalul sezonului, şi prezintă imagini în care Mariano stă alături de prieteni fără a respecta distanţarea socială şi fără a purta mască. Din fericire, el nu a petrecut cele câteva zile libere alături de vreun coleg din lotul lui Zidane. Totuşi, odată revenit la Valdebebas, cartierul general al grupării blanco, atacantul a relaţionat cu ai săi colegi înainte de a efectua testele pentru coronavirus şi a primi rezultatul pozitiv.
Aşadar, în cazul în care şi alţi jucători ai Realului vor fi depistaţi pozitiv, există riscul ca cea mai titrată formaţie din istoria Champions League să fie eliminată din competiţie la masa verde. Şansele să ajungă în sferturi sunt oricum foarte mici, în condiţiile în care City s-a impus pe Bernabeu, scor 2-1. În plus, campioana Spaniei nu se va putea baza pe Sergio Ramos la retur, suspendat.
Deocamdată, UEFA a confirmat că meciul de pe Etihad se va desfăşura conform protocolului iniţial, însă mai multe cazuri de COVID-19 la campioana Spaniei ar putea să împiedice, în cele din urmă, desfăşurarea partidei retur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo