Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid merge la Milano fără cei mai buni jucători! Lotul lui Zidane este decimat de accidentări

Nicu Savin

Actualizat 23/11/2020 la 17:04 GMT+2

Conform jurnaliștilor de la Marca, Karim Benzema are în continuare probleme medicale și nu va face deplasarea la Milano, în perspectiva meciului cu Inter din etapa a 4-a a fazei grupelor din Champions League.

Benzema, Ramos și Casemiro, jucătorii lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid va juca miercuri seara împotriva Interului un meci extrem de important în Champions League. Madrilenii nu își permit să piardă pe Meazza, dar obiectivul va greu de atins, mai ales dacă ținem cont de marile probleme de lot ale campioanei Spaniei.
Karim Benzema nu a putut fi folosit în meciul din week-end cu Villarreal, dar Zidane spera că se va putea baza pe atacant în meciul contra Interului. Din păcate pentru madrileni, francezul nu s-a refăcut încă și nici în această dimineață nu s-a antrenat normal, astfel că aproape sigur nu va face deplasarea la Milano.
Așadar, Mariano este singurul atacant central valid din lotul Realului pentru meciul de miercuri seară. Cu Benzema accidentat și Jovic testat pozitiv la Covid-19, Zidane a fost nevoit să-l convoace pentru această întâlnire pe Hugo Duro, un tânăr atacant de la Real Madrid Castilla, care este trecut pe lista de Champions League.
Ramos and Benzema - Real Madrid 2020

Probleme mari de lot pentru Zidane

Sergio Ramos și Karim Benzema sunt considerați cei mai buni jucători ai lui Real Madrid, dar niciunul nu va fi pe teren împotriva Interului. În plus, Odriozola și Valverde lipsesc și ei în continuare, iar Militao și Casemiro vor efectua astăzi noi teste pentru Covid-19. Dacă vor ieși negativi, aceștia ar putea juca miercuri seara, dar rămân semne de întrebare cu privire la forma lor, ținând cont de faptul că nu s-au antrenat în ultimele 2 săptămâni.
Real Madrid și Inter au dezamăgit în primele 3 meciuri din Champions League. Madrilenii s-au redresat totuși prin victoria în fața italienilor de acum 3 săptămâni și au 4 puncte în clasamentul grupei, fiind pe poziția a 3-a.
În schimb, Inter are doar 2 puncte, iar meciul cu Real devine astfel crucial pentru a mai spera la o calificare în optimi. O victorie a "nerazurrilor", ar trimite formația lui Zidane pe ultima poziție a clasamentului, cu numai 2 etape rămase de disputat.
Evident, o importanță deosebită în economia calificării o va avea și rezultatul meciului dintre Borussia Monchengladbach și Sahtior Donetsk, unde nemții sunt clar favoriți, mai ales după victoria caregorică din meciul tur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo