Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Regretul lui Dusan Tadic: "Dacă ajungeam în finala UCL, o învingeam pe Liverpool"

Sebastian Ujica

Actualizat 08/03/2020 la 18:26 GMT+2

Ajax Amsterdam a fost la câteva minute de calificarea în finala UEFA Champions League din sezonul trecut.

Dusan Tadic - Ajax Amsterdam

Credit imagine: Getty Images

Campioana Olandei, Ajax Amsterdam, a avut un sezon 2018/2019 fantastic pe plan european. A eliminat-o pe Real Madrid, fiind prima echipă după mai bine de 3 ani care o scotea pe campioana Europei din acel moment din competiție. Apoi, Ajax a trecut și de Juventus, la primul sezon al lui Cristiano Ronaldo în Italia.
Drumul lui Ajax s-a oprit în semifinala cu Tottenham. Deși a câștigat la Londra și a condus cu 2-0 pe propriul teren la pauză, Ajax a primit 3 goluri în repriza secundă și Tottenham s-a dus în finala de la Madrid unde a fost învinsă de Liverpool.
Dusan Tadic, cel care a avut prestații extraordinare pentru Ajax în sezonul trecut, consideră că Ajax ar fi cucerit trofeul UEFA Champions League dacă reușea să treacă de Tottenham!
Dacă Ajax ar fi primit ceea ce merita în meciul cu Tottenham, am fi învins-o pe Liverpool în finală. Nu am fi jucat atât de slab cum a făcut-o Tottenham și am fi fost mai inspirați decât Liverpool, defensiva lor nu ne-ar fi putut face față
Rămasă în vara trecută fără Frenkie De Jong și Matthijs De Ligt, Ajax a terminat pe locul 3 în grupa de UEFA Champions League din acest sezon și apoi a fost eliminată de Getafe în 16-imile Europa League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo