Getty Images

Regretul lui Dusan Tadic: "Dacă ajungeam în finala UCL, o învingeam pe Liverpool"

Regretul lui Dusan Tadic: "Dacă ajungeam în finala UCL, o învingeam pe Liverpool"

08/03/2020 la 18:25Actualizare 08/03/2020 la 18:26

Ajax Amsterdam a fost la câteva minute de calificarea în finala UEFA Champions League din sezonul trecut.

Campioana Olandei, Ajax Amsterdam, a avut un sezon 2018/2019 fantastic pe plan european. A eliminat-o pe Real Madrid, fiind prima echipă după mai bine de 3 ani care o scotea pe campioana Europei din acel moment din competiție. Apoi, Ajax a trecut și de Juventus, la primul sezon al lui Cristiano Ronaldo în Italia.

Drumul lui Ajax s-a oprit în semifinala cu Tottenham. Deși a câștigat la Londra și a condus cu 2-0 pe propriul teren la pauză, Ajax a primit 3 goluri în repriza secundă și Tottenham s-a dus în finala de la Madrid unde a fost învinsă de Liverpool.

Dusan Tadic, cel care a avut prestații extraordinare pentru Ajax în sezonul trecut, consideră că Ajax ar fi cucerit trofeul UEFA Champions League dacă reușea să treacă de Tottenham!

" Dacă Ajax ar fi primit ceea ce merita în meciul cu Tottenham, am fi învins-o pe Liverpool în finală. Nu am fi jucat atât de slab cum a făcut-o Tottenham și am fi fost mai inspirați decât Liverpool, defensiva lor nu ne-ar fi putut face față"

Rămasă în vara trecută fără Frenkie De Jong și Matthijs De Ligt, Ajax a terminat pe locul 3 în grupa de UEFA Champions League din acest sezon și apoi a fost eliminată de Getafe în 16-imile Europa League.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.