Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos semnează! Zidane a făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii lui Real Madrid

Cristian Mihală

Actualizat 04/11/2020 la 09:13 GMT+2

Sergio Ramos a ajuns la golul 100 pentru Real Madrid, o performanță incredibilă pentru un fundaș. Zinedine Zidane a anunțat că apărătorul își va prelungi contractul cu gruparea de pe Bernabeu.

Zinedine Zidane și Sergio Ramos, două simboluri ale lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Căpitanul Realului a fost încă o dată decisiv, marcând din centrarea lui Kroos, contra lui Inter, pentru 2-0. Din nefericire pentru spanioli, formația lui Conte a avut forța să revină și să egaleze, dar pe final Rodrygo a adus victoria, 3-2.

Sergio Ramos semnează prelungirea cu Real Madrid

Deși a ajuns la 34 de ani, Ramos rămâne unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului. Venit pe Bernabeu în 2005, fundașului îi expiră contractul în vară, iar fanii au început să își facă griji.
La finalul partidei, Zidane a vorbit la superlativ despre fundașul spaniol și i-a anunțat pe suporteri că nu au niciun motiv să își facă griji. Căpitanul va rămâne la Real Madrid până la finalul carierei.
"E liderul nostru, căpitanul nostru, îl vrem pentru totdeauna lângă noi. Ne arată în fiecare meci cât de mult își dorește victoria, e un exemplu. Nu am niciun dubiu că își va prelungi contractul și va continua să scrie istorie în tricoul lui Real Madrid", a spus Zidane după meci.
Fundașul "galacticilor" s-a declarat încântat de faptul că a ajuns la 100 de goluri marcate pentru club, însă și-a păstrat modestia. Ramos spune că niciodată performanțele individuale nu au avut o miză pentru el, preferând oricând ca echipa să câștige, chiar dacă el nu iese în evidență cu ceva.
"Nu e rău să ajung la această bornă. Dar recordurile individuale sunt secundare pentru mine, important e să îmi ajut echipa și să câștigăm. A fost o partidă grea, dar am reușit să ne impunem și să câștigăm cele trei puncte. A fost o partidă de totul sau nimic, având în vedere situația în care eram în grupă", a spus căpitanul Realului.
După trei etape din Champions League, Real ocupă locul 3 în grupă, cu 4 puncte, la egalitate cu Șahtior. Lider e Monchengladbach, cu 5 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo