Căpitanul Realului a fost încă o dată decisiv, marcând din centrarea lui Kroos, contra lui Inter, pentru 2-0. Din nefericire pentru spanioli, formația lui Conte a avut forța să revină și să egaleze, dar pe final Rodrygo a adus victoria, 3-2.

Premier League
Mutarea de geniu gândită de Klopp: Sergio Ramos, la Liverpool, din ianuarie
20/11/2020 LA 10:50

Sergio Ramos semnează prelungirea cu Real Madrid

Deși a ajuns la 34 de ani, Ramos rămâne unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului. Venit pe Bernabeu în 2005, fundașului îi expiră contractul în vară, iar fanii au început să își facă griji.

La finalul partidei, Zidane a vorbit la superlativ despre fundașul spaniol și i-a anunțat pe suporteri că nu au niciun motiv să își facă griji. Căpitanul va rămâne la Real Madrid până la finalul carierei.

"E liderul nostru, căpitanul nostru, îl vrem pentru totdeauna lângă noi. Ne arată în fiecare meci cât de mult își dorește victoria, e un exemplu. Nu am niciun dubiu că își va prelungi contractul și va continua să scrie istorie în tricoul lui Real Madrid", a spus Zidane după meci.

Fundașul "galacticilor" s-a declarat încântat de faptul că a ajuns la 100 de goluri marcate pentru club, însă și-a păstrat modestia. Ramos spune că niciodată performanțele individuale nu au avut o miză pentru el, preferând oricând ca echipa să câștige, chiar dacă el nu iese în evidență cu ceva.

"Nu e rău să ajung la această bornă. Dar recordurile individuale sunt secundare pentru mine, important e să îmi ajut echipa și să câștigăm. A fost o partidă grea, dar am reușit să ne impunem și să câștigăm cele trei puncte. A fost o partidă de totul sau nimic, având în vedere situația în care eram în grupă", a spus căpitanul Realului.

După trei etape din Champions League, Real ocupă locul 3 în grupă, cu 4 puncte, la egalitate cu Șahtior. Lider e Monchengladbach, cu 5 puncte.

Fotbal
Real Madrid, pierdere uriașă înainte de meciurile cu Villarreal şi Inter! Sergio Ramos, accidentat
19/11/2020 LA 20:59
Liga
PSG, ofertă incredibilă pentru Sergio Ramos. Anunțul făcut de As
16/11/2020 LA 08:21