Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simeone, după 0-4 cu un Bayern fără Sane și Gnabry: "Am făcut un joc bun"

Cristian Mihală

Actualizat 22/10/2020 la 09:07 GMT+3

Diego Simeone a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri în Champions League, 0-4 pe terenul lui Bayern, însă rămâne optimist. Tehnicianul argentinian e convins că Atletico s-a ridicat în multe momente la valoarea adversarei.

Bayern - Ateltico 4-0, în Champions League

Credit imagine: EFE

Al 100-lea meci în Europa pentru Simeone ca antrenor al lui Atletico Madrid a fost unul de tristă amintire. Fără Sane (accidentat), fără Gnabry (pozitiv la COVID-19 cu o zi înainte de meci) și fără ca golgheterul Lewandowski să marcheze, "Regina Europei" a făcut instrucție cu cei supranumiți "los colchoneros", impunându-se cu un categoric 4-0.
Chiar și așa, tehnicianul rojiblanco a încercat să vadă jumătatea plină a paharului și a dat declarații optimiste la final. Simeone e mulțumit de atitudinea jucătorilor săi și de faptul că aceștia și-au creat destule oportunități de a-l învinge pe Neuer.
"Bayern este o echipă puternică și a știut să profite de ocaziile pe care și le-a creat. În fotbal, se răsplătește forța, iar Bayern e foarte puternică. Am făcut un joc bun, de unde putem rămâne cu lucruri pozitive. Au fost și alte lucruri mai puțin bune, care trebuie corectate. Nu am avut capacitatea de a fi decisivi când ne-am creat șanse de a marca. Acolo a fost cheia jocului. Dar mă bucur că am arătat atitudine, am încercat să marcăm până la final", a spus Simeone, citat de sport.es.

Bayern - Atletico 3-1 | Simeone, despre ritmul în care se joacă

Pandemia a făcut ca ritmul în care se joacă partidele să fie unul draconic. Astfel, din cauza prelungirii sezonului anterior, acum primele trei etape din Champions League se vor desfășura în trei săptămâni consecutive. Ca atare, Atletico va trebui să evolueze într-un număr record de partide, în următoarea perioadă. Simeone spune că acest lucru nu trebuie văzut ca un mare minus: echipa sa are experiență, iar formațiile care evoluează an de an în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume trebuie să știe să gestioneze astfel de momente.
"Acestea sunt circumstanțele, trebuie să evoluăm din trei în trei zile în Liga Campionilor și în La Liga. Evoluăm în Champions League de ani de zile și suntem obișnuiți cu asta. Nu este un handicap, este ceva ce trebuie să asimilăm și să depășim", a mai spus Simeone.
Cu victoria de aseară, Bayern a ajuns la 12 meciuri la rând câștigate în Champions League
În absența lui Sane și Gnabry, Kingsley Coman a ieșit la rampă contra lui Atletico
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo