Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sir Alex Ferguson, vizită surpriză la hotelul lui PSG înaintea meciului cu Manchester City

Cosmin Cioboata

Publicat 04/05/2021 la 17:49 GMT+3

Manchester City și PSG se vor întâlni în această seară (ora 22:00), pe Etihad, în manșa retur a semifinalelor UEFA Champions League. Campioana Franței va încerca să întoarcă rezultatul din tur, scor 1-2, și să se califice în marea finală de la Istanbul.

Sir Alex Ferguson, în vizită la hotelul lui PSG (Sursa: Daily Mail)

Credit imagine: Twitter

PSG va avea o misiune complicată diseară, în returul cu Manchester City din semifinalele UEFA Champions League. Formația lui Mauricio Pochettino a fost învinsă cu 2-1 în tur, deși a condus cu 1-0 la pauză. Parizienii vor fi nevoiți să înscrie de cel puțin două ori pentru a spera la calificarea în ultimul act.
În dimineața meciului de pe Etihad, cei de la PSG au avut parte de o vizită de lux. Sir Alex Ferguson, legendarul manager al lui United, a venit la hotelul Lowry pentru a discuta cu Pochettino, anunță Daily Mail.
În ultimii ani, Ferguson și Pochettino au legat o relație de prietenie minunată, începută pe vremea când tehnicianul argentinian o pregătea pe Tottenham. Ferguson a rămas impresionat de calitățile și viziunea lui Pochettino, motiv pentru care n-a ezitat să-l revadă astăzi, în ajunul meciului decisiv cu City.

Sir Alex Ferguson, vizită surpriză la hotelul lui PSG înaintea meciului cu Manchester City

Lowry Hotel este hotelul obișnuit al lui Manchester United, echipă la care Ferguson a scris istorie în perioada 1986-2013, devenind cel mai titrat antrenor din lume. În aceste zile, însă, hotelul din Salford este "casa" lui PSG, înaintea duelului de 5 stele cu Manchester City, rivala locală a "diavolilor roșii".
Potrivit jurnaliștilor englezi, Ferguson a petrecut mai bine de o oră la hotelul unde sunt cazați cei de la PSG. Scoțianul a discutat cu Pochettino, iar la plecare a fost surprins alături de Nasser Al-Khelaifi, președintele campioanei Franței.
În urmă cu ceva timp, Pochettino dezvăluia că timpul petrecut alături de Ferguson a fost "un vis devenit realitate". Antrenorul lui PSG a dezvăluit că a fost nevoit să plătească masa la întâlnirea cu Sir Alex, după ce a eșuat în încercarea de a numi toți marcatorii Argentiniei de la Campionatul Mondial din 1930.
Ferguson și-ar fi dorit ca Pochettino să ajungă pe banca tehnică a lui United în 2019, după despărțirea de Jose Mourinho. În cele din urmă, oficialii "diavolilor" l-au numit în funcție pe Ole Gunnar Solskjaer.
Meciul dintre Manchester City și PSG, programat astăzi (ora 22:00) va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo