Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tatăl lui Cavani e sincer cu fiul său: "Edinson nu va câștiga niciodată Champions League"

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/11/2019 la 14:24 GMT+2

Edinson Cavani (32 de ani) se află din 2013 la PSG, cu care a câștigat 21 de trofee, printre care se numără și cinci titluri de campion al Franței.

cavani father

Credit imagine: Getty Images

Atacantul uruguayan a fost golgheterul campionatului francez din sezoanele 2016/2017 și 2017/2018 și rămâne în continuare unul din oamenii de bază ai formației pregătite de Thomas Tuchel. Cu toate acestea, marea dezamăgire a lui Cavani este lipsa trofeului UEFA Champions League, pe care atacantul nu l-a câștigat vreodată.
Într-un interviu acordat recent pentru Movistar, o televiziune din Uruguay, tatăl lui Edinson Cavani a spus că fiul său nu va câștiga vreodată trofeul Champions League:
Fiul meu își dorește enorm să câștige trofeul. Dacă mergi la el acasă, pe una dintre mese vezi scris mesajul 'PSG, câștigătoarea Champions League în 2019'. Am râs mult când am văzut. Am adăugat dedesubt 'Hahaha!'. Nici nu cred că a observat. Dar, într-o zi va trebui să șteargă mesajul meu. Edinson îmi spune mereu că sunt o persoană negativă. I-am zis că va câștiga toate trofeele în Franța, dar niciodată nu va reuși și în Champions League. În fotbal, nu câștigi doar dacă cheltuiești o grămadă de bani.
cavani father
După șase ani petrecuți ca titular incontestabil în ofensiva lui PSG, Cavani are parte de o concurență acerbă în prezent pentru postul de atacant, iar accidentarea suferită la șold i-a îngreunat menținerea în primul 11.
Doar șapte apariții a bifat atacantul de 32 de ani în actualul sezon din Ligue 1, în care a reușit să marcheze de două ori. Mauro Icardi, adus în această vară de la Inter, sub formă de împrumut, pare o concurență excelentă pentru Cavani. Proaspăt sosit pe Parc des Princes, argentinianul a fost mult mai eficient pe faza de atac a lui PSG, reușind să înscrie șase goluri.
Cavani n-a jucat vreun minut în ultima partidă jucată de PSG în UEFA Champions League, pe terenul lui Real Madrid (2-2). Formația pregătită de Tuchel a obținut deja calificarea în primăvara europeană, după cinci partide fără înfrângere în grupă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo