Erling Haaland a strălucit din nou la formația germană, reușind să înscrie o "dublă" în prima repriză a duelului din Belgia. În minutul 18, starul norvegian a reluat cu latul în plasă, din câțiva metri, după ce goalkeeper-ul lui Club Brugge reușise inițial să intervină la lovitura sa de cap.

Haaland a bifat "dubla" în minutul 32, servit ideal de Meunier. Norvegianul a îndeplinit o simplă formalitate, marcând din fața porții goale. Thorgan Hazard reușise să deschidă scorul pentru Dortmund în minutul 14, înainte să înceapă "recitalul" lui Haaland.

Champions League
Barcelona și Juventus, calificate în optimile Champions League! Rezultatele serii
ACUM O ORĂ

Grație "dublei" din această seară, Haaland a ajuns la 10 goluri marcate în noul sezon, în toate competițiile.

Haaland a primit cea mai incomodă întrebare, după "dubla" din UEFA Champions League

Haaland a fost pus într-o situație inedită la finalul confruntării din Belgia, fiind întrebat "dacă va dormi singur în această seară". Evident, reporterul CBSSports a făcut referire la faptul că starul lui Dortmund n-a înscris un hattrick și, prin urmare, nu va pleca acasă cu mingea, conform obiceiului.

Chiar Haaland făcuse o glumă anul trecut, spunând că "mingile sunt prietenele lui și doarme cu ele după ce înscrie câte un hattrick". Jurnalistul și-a adus aminte de declarația lui Haaland și a vrut să-l pună în dificultate, în spirit de glumă:

"Vei dormi singur diseară?", a fost întrebarea reporterului.

Complet surprins, Haaland n-a știut cum să răspundă inițial. Apoi, starul norvegian a răspuns ezitant: "Hmmm, da".

Reporterul și-a dat seama de situația incomodă și a clarificat situația: "Nu iei o <prietenă> acasă pentru că nu ai înscris un hattrick".

Vizibil ușurat, Haaland i-a dat apoi dreptate reporterului, zâmbind la final: "Așa e, n-am marcat".

Jamie Carragher, aflat în studioul CBS Sports ca pundit, a stat cu "sufletul la gură" în timpul interviului. Fostul fundaș al lui Liverpool a spus la final că s-a temut pentru job-ul său, din cauza întrebării incomode a reporterului: "Doamne! Am crezut că vom fi dați afară!"

Haaland se află la al 4-lea gol în UEFA Champions League, în sezonul curent. Pentru Borussia Dortmund urmează derby-ul cu Bayern Munchen, din Bundesliga (7 noiembrie, 19:30).

https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Champions League
Jucătorul lui Ferencvaros, aroganță în fața lui Ronaldo! Ce a făcut după ce a înscris
ACUM 2 ORE
Champions League
Haaland a scris istorie în UEFA Champions League! Recordul fabulos bifat de starul norvegian
ACUM 2 ORE