Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel ar putea să părăsească PSG după eșecul din finala UCL. Pe cine vor să aducă parizienii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/08/2020 la 07:22 GMT+3

Paris Saint-Germain a fost mai aproape ca niciodată de obiectivul mult visat - cucerirea trofeului UEFA Champions League - dar parizienii au pierdut finala cu Bayern Munchen.

Paris Saint-Germain | Thomas Tuchel și Neymar

Credit imagine: Getty Images

PSG a pierdut finala Champions League cu 1-0 în fața lui Bayern Munchen și a ratat astfel - din nou - principalul obiectiv al echipei. Thomas Tuchel se află la conducerea echipei din 2018 și are în palmares două titluri în Ligue 1 însă după ce anul trecut parizienii au fost eliminați în mod șocant de Manchester United chiar pe teren propriu, de această dată echipa germanului a pierdut chiar în marea finală.
Așadar conducerea de la Paris pare să-și fi pierdut răbdarea cu Tuchel după doar două stagiuni și se fac deja planuri pentru înlocuirea sa.

Massimiliano Allegri l-ar putea înlocui pe Thomas Tuchel

Conform jurnalistului italian Gianluca di Marzio, există discuții în conducerea PSG-ului privind o eventuală plecare a lui Thomas Tuchel. Dacă acesta va fi cazul, principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice este italianul Massimiliano Allegri, cel care a antrenat recent pe AC Milan și Juventus, cu ambele echipe cucerind titlul în Serie A.
Di Marzio a adăugat însă că aceste informații vin de la ”angajați de la PSG apropiați de conducere” și trebuie analizate cu precauție.

PSG - Bayern Munchen 0-1

Kingsley Coman a marcat cel mai important gol al carierei în minutul 60. Atacantul francez a reluat excelent cu capul din careu, după o centrare ideală expediată de Joshua Kimmich.
PSG a alergat după egalare, însă Manuel Neuer a închis poarta formației pregătite de Hans Flick. Neymar a avut ultima mare ocazie a meciului. Complet epuizat, brazilianul a trimis slab către poarta lui Bayern.
S-a încheiat 1-0 pentru Bayern Munchen, care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după cele obținute în 1974, 1975, 1976, 2001 și 2013.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo