Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UEFA și-a dat acordul. Când se va termina acest sezon și ce se întâmplă cu UCL

Sebastian Ujica

Publicat 13/04/2020 la 21:14 GMT+3

UEFA și European Club Association (ECA) au ajuns la un acord nou.

UEFA Champions League

Credit imagine: Getty Images

Asociația Europeană a Cluburilor și forul continental au ajuns la un acord ca sezonul 2019/2020 să se încheie în luna august. Conform celor de la Cadena SER, toate ligile europene se vor încheia înainte ca Europa League și UEFA Champions League să fie reluate.
Meciurile se vor disputa fără spectatori și posibilitatea ca partidele din Europa League și Champions League, începând cu faza sferturilor, să se dispute pe teren neutru într-o singură manșă rămâne una luată în calcul de către UEFA.

Finalul de sezon, în august

Dacă noul termen pentru încheierea sezonului 2019/2020 va fi realizat, sezonul următor va putea să înceapă în luna septembrie.
Presa din Anglia anunța astăzi că EFL și Premier League doresc ca echipele să poată reveni la antrenamente la jumătatea lunii mai, ceea ce le-ar permite să reînceapă să joace în luna iunie. Dacă acest plan va funcționa, atunci termenul aprobat de UEFA și ECA va fi îndeplinit.
Echipele vor avea o perioadă de 3 săptămâni de vacanță între sezonul 2019/2020 și sezonul 2020/2021.

Cum va arată Premier League după revenire

9 etape au mai rămas de disputat din sezonul actual din Premier League. Mai precis, cluburile din topul fotbalului englez vor mai avea de jucat, per total, 113 meciuri. Potrivit ultimelor informații obținute de jurnaliștii The Times, "toate aceste partide se vor desfășura sub forma unui eveniment TV (n.r. - fără spectatori)". Britanicii, aflați în strânsă legătură cu organizatorii Premier League, susțin că "s-ar putea disputa câte 4 meciuri pe zi dacă acest lucru va fi necesar, urmând ca Wembley să găzduiască o parte dintre ele."
În aceste condiții, sezonul va putea fi încheiat cât mai repede, iar veniturile din drepturile TV nu vor fi pierdute.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de -comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo