Conform The Times, UEFA are de gând să pună în aplicare protocolul care prevede că arbitrii nu ar trebui să ceară autografe jucătorilor sau cluburilor tricouri semnate. Șovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland după meciul dintre Borussia Dortmund și Manchester City.
Astfel, Șovre riscă să nu mai fie delegat la următoarele meciuri europene. De altfel, românul se afla sub lupa oficialilor europeni încă de la scandalul de la meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir atunci când ambele echipe au ieșit de pe teren din cauza unor comentarii făcute de Sebastian Colțescu.

Șovre a cerut autograful lui Haaland în scop umanitar

Champions League
Cotele la câştigarea Champions League şi Europa League, după turul sferturilor. Două mari favorite
09/04/2021 LA 05:05
Șovre ajută de mai bine de 5 ani un centru destinat celor cu forme severe de autism. Potrivit Gazetei Sporturilor, SOS Autism Bihor se susține exclusiv din donații și strângeri de fonduri. O altă metodă prin care banii ajung la cei cu probleme e legat de scoaterea la licitații a unor opere de valoare. Printre acestea se numără și semnături ale unor personalități, exact motivul din spatele demersului asistentului.
Șovre a vrut să aibă semnăturile lui Haaland, cel mai în fogă fotbalist din lume și lui Guardiola, pentru a ajuta centrul de autism din Bihor. Din păcate, nu a ajuns la tehnicianul catalan, însă s-a mulțumit cu autograful norvegianului, care acum va fi scos la licitație pentru a-i ajuta pe cei bolnavi de autism.
Champions League
Gestul uriaș al lui Messi când a aflat de demersul lui Octavian Șovre
08/04/2021 LA 19:38
Champions League
Șovre, pus la zid de șeful arbitrilor de la UEFA: "E inacceptabil, o chestie de demnitate"
08/04/2021 LA 17:05