Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valencia și Chelsea au remizat pe Mestalla și continuă cursa pentru calificarea în primăvară

Cosmin Cioboata

Publicat 27/11/2019 la 22:08 GMT+2

Valencia și Chelsea au încheiat la egalitate confruntarea de pe Mestalla (2-2), în penultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

che val

Credit imagine: Getty Images

Spaniolii au deschis scorul pe Mestalla (min 40), după ce Soler l-a învins pe Kepa, cu un șut din mijlocul careului. Kovacic a restabilit egalitatea după un singur minut, cu un șut la care Cillesen n-a avut vreo reacție. Jucătorii lui Chelsea au ieșit mai motivați de la vestiare și au trecut la conducere după numai cinci minute. Pulisic a reluat în plasă recentrarea lui Zouma. Faza a fost analizată îndelung de VAR, dar golul a fost validat, în cele din urmă. Kepa a parat execuția lui Parejo, de la 11 metri, din minutul 65. Valencia a egalat în cele din urmă, prin Wass, care a reușit o execuție senzațională în vinclul porții, dintr-o poziție incomodă.
Ambele echipe puteau să-și asigure calificarea în "optimi" dacă reușeau să câștige cele trei puncte din această seară. Lupta pentru primăvara europeană rămâne extrem de echilibrată în grupa H, din care mai fac parte Ajax și Lille. Dacă olandezii reușesc să câștige astăzi (ora 22:00) pe terenul formației franceze, vor avea prima șansă la calificare în ultima rundă a grupelor.

Grupa H:

  • 1. Valencia 8p (5 meciuri)
  • 2. Chelsea 8p (5 meciuri)
  • 3. Ajax 7p (4 meciuri)
  • 4. Lille 1p (4 meciuri)

che val

Zenit - Olympique Lyon 2-0

În celălalt meci de la ora 19:55, Zenit s-a impus în fața celor de la Olympique Lyon, grație reușitelor lui Dzyuba și Ozdoev. Rușii se află acum la egalitate de puncte cu Lyon, cu o singură etapă rămasă din faza grupelor. Al doilea meci al serii din grupa G se joacă de la ora 22:00, între Leipzig și Benfica.

Grupa G:

  • 1. Leipzig 9p (4 meciuri)
  • 2. Zenit 7p (5 meciuri)
  • 3. Lyon 7p (5 meciuri)
  • 4. Benfica 3p (4 meciuri)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo