Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Valverde, reacție de mare campion privind atacarea autocarului Realului de către fanii lui Liverpool

Nicu Savin

Publicat 15/04/2021 la 17:54 GMT+3

Federico Valverde a vorbit la finalul meciului dintre Liverpool și Real Madrid despre evenimentul nefericit care a precedat partida, când suporterii englezi au atacat autocarul madrilenilor în timp ce se îndrepta către stadion.

Federico Valverde

Credit imagine: Getty Images

Fanii lui Liverpool sunt mereu gata de orice sacrificiu pentru a-și ajuta echipa să câștige, dar de multe ori aceștia dau dovadă de exces de zel. Așa s-a întâmplat și ieri, înaintea returului cu Real Madrid din sferturile Champions League, când un grup de suporteri ai "cormoranilor" au atacat autocarul Realului, care se îndrepta spre Anfield.
Din fericire nimeni nu a fost rănit, chiar dacă un geam al autocarului s-a spart. De obicei, astfel de episoade sunt condamnate de cei puși în pericol, în cazul de față cei de la Real Madrid, dar Federico Valverde nu a dorit să mai pună paie pe foc și a avut o declarație interesantă la finalul meciului.
"Nu s-a întâmplat nimic. Eu vin de la Panarol (n.r, Penarol Montevideo-Uruguay), acolo e ceva normal așa ceva. Nu a fost nimic. Chiar ne-a motivat suplimentar. Ne-am spus că trebuie să ieșim pe teren să câștigăm și să lăsăm totul în urmă.", a declarat Valverde, citat de Daily Mail.

Liverpool a condamnat gestul fanilor

Dacă din partea celor de la Real nu au fost prea multe reclamații, fanii recalcitranți au fost luați la mână chiar de conducerea propriului club. Oficialii de pe Anfield au emis un comunicat în care dezaprobă total acțiunea suporterilor:
"Condamnăm fără echivoc acțiunile care au dus la deteriorarea autobuzului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la stadionul Anfield în această seară. Este un comportament total inacceptabil și rușinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noștri pentru orice suferință cauzată.
Vom lucra împreună cu poliția din Merseyside pentru a-i identifica pe cei responsabili.", s-a arătat în comunicatul celor de la Liverpool.
Partida de aseară s-a terminat 0-0, iar Real Madrid s-a calificat în semifinale, după ce câștigase prima manșă cu 3-1. Pentru un loc în finală, madrilenii vor lupta cu Chelsea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo