SID

Veşti excelente pentru fanii lui Liverpool! Henderson s-a recuperat complet şi e apt pentru Atletico

Veşti excelente pentru fanii lui Liverpool! Henderson s-a recuperat complet şi e apt pentru Atletico

10/03/2020 la 16:02Actualizare 10/03/2020 la 16:04

Veşti excelente pentru suporterii lui Liverpool înainte de returul cu Atletico Madrid, din manşa retur a optimilor Ligii. Căpitanul Jordan Henderson s-a recuperat după accidentarea suferită şi va fi pe teren din primul minut.

Confruntarea de pe Wanda Metropolitano a însemnat o înfrângere la limită pentru "cormorani", 0-1, dar şi accidentarea unuia dintre cei mai buni jucători, Jordan Henderson. Mijlocaşul englez a avut probleme la coapsă şi se anticipa că absența lui poate fi una mai lungă, vorbindu-se de minimum 4 săptămâni.

Totuşi, căpitanul liderului din Premier League s-a simţit excelent în ultima săptămână, a revenit la antrenamente, iar acum e gata să îşi conducă echipa din teren în dificila misiune contra echipei lui Simeone. Informaţia a fost confirmată chiar de Jurgen Klopp, care a confirmat că mijlocaşul are şanse mari să apară din primul minut al înfruntării de pe Anfield.

Robertson este şi el recuperat, după ce a absentat în campionat, cu Bournemouth. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Alisson, portarul titular al "cormoranilor". În condiţiile absenţei brazilianului, între buturi o să apară din nou Adrian.

Cum va arăta Liverpool împotriva lui Atletico Madrid

Adrian - Alexander Arnold - Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.