Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane, înainte de meciul cu Galatasaray: "Îmi doresc să rămân pe viață la Real!"

Cosmin Cioboata

Publicat 22/10/2019 la 11:26 GMT+3

Înainte de meciul cu Galatasaray din UEFA Champions League, Zinedine Zidane și Sergio Ramos au vorbit despre situația actuală din tabăra Realului. Madrilenii au pierdut ultima confruntare din campionat împotriva celor de la Mallorca (1-0), în timp ce în grupă se află pe ultima poziție, cu un singur egal în două etape.

Galata - Real

Credit imagine: Getty Images

La conferința de presă dinaintea partidei cu Galatasaray, Sergio Ramos a vorbit cu încredere despre viitorul echipei sale. Căpitanul Realului consideră că Zidane trebuie să primească mai mult respect:
Toată lumea din vestiare are încredere în Zidane, la fel cum Zidane are încredere în noi. Mi-aș fi dorit ca ultimele rezultate să fie diferite, dar sunt sigur că vom reveni. Real Madrid își revine întotdeauna. Pentru asta trebuie să fim uniți, să muncim din greu și meciurile bune vor apărea din nou. Suntem pregătiți pentru meciul de la Istanbul și vrem să luăm cele trei puncte. Opinia oamenilor din jur nu este importantă, nu au decât să vorbească despre ce se va întâmpla la Real. Suntem realaxați și în același timp dedicați în întregime. Vom intra cu atitudine pe terenul și vom lupta până la ultima minge. Acesta este spiritul Madridului!
Cu siguranță, soarta antrenorilor depinde de rezultatele obținute. Dar în cazul lui Zidane s-a exagerat enorm. Este foarte incomfortabil pentru noi când se vorbește despre demiterea lui după fiecare egal sau înfrângere. Zidane a realizat o mulțime de lucruri extraordinare pentru Real și merită mai mult respect. Nimic nu-l mai surprinde după atâta timp petrecut pe Santiago Bernabeu. Zidane cunoaște perfect clubul și obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească. Noi trebuie să facem ce ne place cel mai mult, adică să jucăm fotbal și să adunăm victorii!
Galata - Real

Zidane: "Îmi doresc să rămân la Real pentru totdeauna!"

Managerul francez a spus că este supărat din cauza zvonurilor despre o eventuală înlocuire cu Jose Mourinho și că își dorește să rămână la Real pe o perioadă nedeterminată:
Am început slab noul sezon din UEFA Champions League și diseară trebuie să ne ridicăm la adevărata noastră valoare. Suntem pregătiți și am încredere în jucătorii mei că vor face un meci foarte bun. Ei știu că suntem observați la fiecare partidă. Nu trebuie să dăm vina pe nimeni, suntem toți în aceeași barcă. Oamenii uită repede ce ai realizat în trecut. Așa se întâmplă în viață în general, iar fotbalul nu face excepție. Important este ce facem în prezent.
Sunt supărat despre ce se spune despre mine, dar nu pot opri lumea să-și exprime părerea. Pot doar să dau totul pentru echipă și să gândesc pozitiv. Am venit prima dată aici când aveam 18 ani. Știu exact unde mă aflu. Presiunea nu dispare niciodată de la Real Madrid. Îmi doresc să rămân aici pentru totdeauna! Mâine ne așteaptă un meci atractiv important pe un stadion minunat și vrem să câștigăm!
Galata - Real
Eden Hazard este omul pe care campioana europeană din sezoanele 2016-2018 se bazează în această seară. Belgianul a primit un ultimatum din partea presei spaniole înainte de deplasarea cu Galatasaray, unde Zidane nu se va putea baza pe Bale, Modric și Asensio. Real se află pe ultimul loc în grupa A, cu un singur punct.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo