Chelsea a controlat aproape în totalitate partida de pe Arena Națională. Extrem de timidă pe faza ofensivă, Atletico a expediat numai 6 șuturi, dintre care niciunul pe cadrul porții lui Mendy.
Olivier Giroud a înscris unicul gol al meciului de la București în minutul 71. Atacantul lui Chelsea a reluat spectaculos, cu o execuție din foarfecă, fără speranțe pentru Oblak.
Faza a fost inițial anulată pentru offside, apoi a fost analizată intens de tehnologia VAR. În final s-a decis că Hermoso, fundașul lui Atletico, a degajat greșit spre propriul careu. Mingea a ajuns norocos la Giroud, iar francezul a profitat de șansă și a reluat acrobatic, trimițând mingea lângă bară.
Premier League
Chelsea-Everton, duel pentru Champions League! Tuchel caută să rămână neînvins pe banca londonezilor
ACUM 13 ORE
S-a încheiat 1-0 pentru Chelsea, care a devenit favorită la calificare, înaintea returului.

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Diego Simeone știe ce nu a mers în jocul echipei sale

Diego Simeone nu s-a arătat foarte supărat, în ciuda rezultatului final. Antrenorul lui Atletico privește optimist către returul de la Londra, "unde se va decide calificarea" în sferturile de finală.
Simeone consideră că jucătorilor săi le-a lipsit precizia pe faza ofensivă, iar acest lucru a făcut diferența în meciul de pe Arena Națională:
"A mai rămas un meci, nu s-a decis totul aici. Dar ei sunt într-o poziție mai bună acum pentru că au castigat cu 1-0. Până la urmă contează eficiența din timpul meciului.
A fost acea fază în care s-a dictat offside, apoi golul a fost validat. Ne-am apărat cum am vrut, dar au existat anumite situații pe faza de atac în care nu am fost suficient de preciși. Calificarea se va decide la Londra", a spus Diego Simeone, pentru Digisport.
Premier League
Tuchel, pus sub presiune de un fost manager la Chelsea: "Nu văd o echipă mai bună în Premier League"
ACUM 13 ORE
Liga
Scântei la Ateltico - Real. Suarez: "Te plângi, după sezonul trecut?". Răspunsul l-a enervat
ACUM 15 ORE