Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Oblak: "Ne-a afectat faptul că n-am jucat acasă!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/02/2021 la 00:45 GMT+2

Chelsea s-a impus în fața lui Atletico Madrid, scor 1-0, în turul optimilor UEFA Champions League. Olivier Giroud a înscris golul victoriei în meciul disputat pe Arena Națională din București, cu o execuție splendidă din foarfecă.

Oblak con cara de pocos amigos tras cometer penalti.

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a controlat aproape în totalitate partida de pe Arena Națională. Extrem de timidă pe faza ofensivă, Atletico a expediat numai 6 șuturi, dintre care niciunul pe cadrul porții lui Mendy.
Olivier Giroud a înscris unicul gol al meciului de la București în minutul 71. Atacantul lui Chelsea a reluat spectaculos, cu o execuție din foarfecă, fără speranțe pentru Oblak.
Faza a fost inițial anulată pentru offside, apoi a fost analizată intens de tehnologia VAR. În final s-a decis că Hermoso, fundașul lui Atletico, a degajat greșit spre propriul careu. Mingea a ajuns norocos la Giroud, iar francezul a profitat de șansă și a reluat acrobatic, trimițând mingea lângă bară.
S-a încheiat 1-0 pentru Chelsea, care a devenit favorită la calificare, înaintea returului.

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Oblak: "Ne-a afectat faptul că n-am jucat acasă!"

Oblak, care a încasat un gol splendid din partea lui Giroud, consideră că datele problemei ar fi fost diferite dacă meciul cu Chelsesa s-ar fi disputat pe Wanda Metropolitano, pe stadionul obișnuit al lui Atletico:
"Ne afectează această înfrângere. Dar trebuie să ne gândim la partida retur, cred că suntem în viață dupa acest 1-0. Suntem puternici și putem face un meci mare la retur. Cred că putem întoarce rezultatul. A fost un meci strâns, dar ei au marcat un gol extraordinar.
Calificarea nu s-a jucat la București. Ne-a afectat faptul că am jucat aici din cauza situației complicate din Spania. Eram obișnuiți cu stadionul nostru. Pentru noi, Wanda Metropolitano este o fortăreață. Chiar și fără suporteri, ne-ar fi ajutat să jucăm pe terenul nostru", a declarat Jan Oblak, pentru Digisport, la finalul partidei de la București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo