Atletico Madrid-Chelsea este capul de afiș al acestei săptămâni din UEFA Champions League, iar pentru noi, românii, partida are o importanță aparte pentru că se va juca pe Arena Națională din București. Ambele echipe vin după rezultate proaste în competițiile interne: Chelsea a remizat în deplasare cu Southampton, în timp ce Atletico a pierdut acasă cu Levante, iar diferența față de Real Madrid a scăzut considerabil.

Thomas Tuchel a vorbit despre această partidă și a adus un prim plan o încercare eșuată de a-l transfera pe Luis Suarez, golgheterul lui Ateltico. Germanul s-a dorit insistent pe uruguayan la PSG în vara trecută, dar mutarea nu s-a materializat.

Fotbal
Detalii din dosarul "BarcaGate". Bartomeu ar fi plătit ca Messi și Pique să fie făcuți "praf" online
ACUM 2 ORE

"A existat intenția de a-l semna. Era pe punctul de a părăsi Barcelona și nu puteam fi neinteresați să semnăm unul dintre cei mai buni atacanți din fotbalul mondial. Ne-am încercat norocul, dar nu am reușit. A ales să rămână în Spania, a semnat pentru Atletico și din nou își dovedește calitatea.", a declarat Tuchel, citat de Daily Sport.

https://i.eurosport.com/2021/02/01/2982965.jpg

Ateltico Madrid-Chelsea la București | Tuchel este neînvins pe banca lui Chelsea

Când a fost întrebat dacă Suarez este în continuare un punct de interes pentru el, Tuchel a spus că nu se gândește la această posibilitate: "Nu știu. În acel moment ar fi fost potrivit pentru echipa noastră din Paris. Acum lucrurile stau altfel, el are contract și nu cred că merită să ne gândim la asta."

Thomas Tuchel caută să rămână neînvins pe banca lui Chelsea și după disputa cu Atletico. Londonezii au o bună ocazie de a profita de periaoda mai puțin bună a madrilenilor, care au și serioase probleme de lot înaintea acestei dispute.

Pentru Chelsea, meciul cu Atletico Madrid este primul dintr-o serie extrem de dificilă, "albaștrii" urmând să întâlnească Manchester Inited, Liverpool și Everton înaintea returului cu spaniolii.

Premier League
Sondaj Eurosport | Care a fost cel mai bun fotbalist sud-american care a jucat în Premier League
28/02/2021 LA 06:51
Fotbal
Atletico Madrid - Chelsea, la București. Luis Suarez nu iartă Barcelona: "M-a durut cel mai rău"
23/02/2021 LA 06:05