Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Spaniolii au ajuns în Capitală! La ce hotel vor sta

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/02/2021 la 10:48 GMT+2

Atletico Madrid și Chelsea se vor întâlni marți seară (ora 22:00) pe Arena Națională din București, în optimile de finală ale UEFA Champions League. Jucătorii liderului din La Liga au ajuns azi-noapte în România, iar diseară vor susține antrenamentul oficial pe cel mai mare stadion din țară.

Atletico Madrid-Valencia Liga 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Bucureștiul se pregătește pentru un meci de lux, care va putea fi urmărit livetext pe eurosport.ro.
Atletico Madrid și Chelsea se vor duela marți seară (ora 22:00) pe Arena Națională, în turul optimilor Champions League, ca urmare a restricțiilor de COVID-19 din Spania.

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Liderul din La Liga s-a cazat la hotelul Intercontinental

Primii care au ajuns în Capitală au fost cei de la Atletico. Diego Simeone și jucătorii săi au aterizat la București azi-noapte și s-au cazat la hotelul Intercontinental, unde vor petrece următoarele 3 nopți, potrivit sport.ro.
"Salutare, București! Am ajuns în capitala României. Ce amintiri frumoase avem aici...", au scris cei de la Atletico Madrid, pe contul de Twitter.
Astfel, se poate spune că Atletico este superstițioasă. Tot sub comanda lui Simeone, în 2012, madrilenii au venit la București pentru finala Europa League împotriva lui Athletic Bilbao.
Liderul din La Liga a stat atunci tot la Intercontinental și s-a impus categoric în partida de pe Arena Națională, scor 3-0.

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Diego Simeone va susține astăzi o conferință de presă

Astăzi, Diego Simeone va susține o conferință de presă la București, începând cu ora 18:15. Apoi, în jurul orei 18:45, jucătorii lui Atletico vor efectua antrenamentul oficial pe Arena Națională.
Tot astăzi va ajunge la București și delegația lui Chelsea. Totuși, londonezii nu vor susține vreo conferință sau vreun antrenament oficial în Capitală.
Chelsea și Atletico Madrid se vor întâlni în Champions League după două prestații modeste în campionat. Formația londoneză a obținut doar un punct pe terenul lui Southampton, scor 1-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Mason Mount a egalat din penalty în repriza secundă
De cealaltă parte, Atletico a suferit prima înfrângere din campionat, pe teren propriu, în actualul sezon. Trupa lui Diego Simeone, aflată pe primul loc în La Liga, a fost învinsă cu 2-0 de Levante și va încheia etapa 24 cu un avans de numai 3 puncte față de poziția secundă, ocupată de rivala Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo