Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen-PSG | Tatăl lui Choupo-Moting a făcut declarații tăioase la adresa clubului parizian

Nicu Savin

Publicat 06/04/2021 la 12:52 GMT+3

Bayern Munchen-PSG este cel mai așteptat meci ddin sferturile Champions League. Reeditarea finalei din sezonul trecut promite un spectacol total, dorința de revanță fiind foarte mare în tabăra parizienilor.

Eric Maxim Choupo-Moting

Credit imagine: Getty Images

Însă Bayern Munchen-PSG este un prilej de revanșă și pentru Maxim Choupo-Moting, care s-ar putea răzbuna pe fostul său club. La numai câteva zile de la finala de la Lisabona din 2020, internaționalul camerunez a semnat cu Bayern Munchen, PSG luând decizia de a nu-i mai prelungi contractul.
Atacantul a fost dezamăgit de acest lucru, iar tatăl său, care îi este și agent, a făcut o serie de declarații acide la adresa clubului din capitala Franței.
"Pentru ceea ce a făcut la PSG, Maxim ar fi meritat să fie luat mai în serios. Dar nu am simțit recunoaștere din partea clubului. S-a spus că a fost acolo doar pentru calitățile sale umane. În Germania nu se rezumă lucrurile la așa ceva.", a spus tatăl lui Choupo-Moting într-un interviu pentru Le Parizien.
Atacantul de 32 de ani poate profita de absența lui Robert Lewandowski de la Bayern pentru a se revanșa în fața fostei sale echipe. Camerunezul a jucat 25 de meciuri pentru bavarezi în toate competițiile din acest sezon și a marcat de 5 ori.

BAYERN MUNCHEN-PSG, ÎN CHAMPIONS LEAGUE | POCHETTINO ARE MARI PROBLEME DE LOT

După ce Verratti a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, același lucru s-a întâmplat și cu Alessandro Florenzi, care va fi și el indisponibil pentru partida de pe Allianz Arena. Fundașul italian a fost plasat preventiv în carantină înaintea meciului pierdut de PSG cu Lille în Ligue 1, iar astăzi clubul a confirmat că rezultatul testului său a fost pozitiv.
Lipsa acestuia presupune că unul dintre Thilo Kehrer sau Colin Dagba va juca titular pe partea dreaptă a parizienilor în meciul de la Munchen.
Așadar, Florenzi se alătură unei liste destul de lungi de indisponibili a celor de la PSG înaintea celui mai important meci al sezonului. În afară de cei doi italieni care suferă de Covid-19, Pochettino nu se va putea baza nici pe accidentații Juan Bernat, Mauro Icardi, Layvin Kurzawa și Leandro Paredes, în timp ce Danilo și Diallo sunt și ei incerți.
În aceste condiții, Pochettino va fi nevoit să apeleze la câțiva jucători de la echipa secundă. Le Parisien notează că tinerii Kenny Nagera (19 ani-atacant), Abdoulaye Kamara (16 ani-mijlocaș defensiv) și Ismael Gharbi (16 ani-mijlocași) vor face deplasarea pentru confruntarea din Bavaria.
Bayern Munchen-PSG va fi miercuri seara, cu începere de la ora 22:00 și cele mai importante aspecte de pe durata partidei le veți găsi în format LIVETEXT pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo