Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern - PSG 2-3 | L'Equipe: "Crima perfectă!". Reacția lui Mbappe spune totul despre ce jucător e

Cristian Mihală

Actualizat 08/04/2021 la 00:23 GMT+3

Bayern - PSG 2-3 | Francezii au obținut o victorie incredibilă la Munchen, după o partidă în care au fost dominați categoric. Kylian Mbappe, cu o dublă, a făcut din nou diferența.

Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates after scoring their side's first goal during the UEFA Champions League Quarter Final match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Reeditarea finalei Ligii Campionilor de anul trecut a fost un spectacol desăvârșit, cu bavarezii creându-și ocazie după ocazie, după ce adversarii au deschis scorul. În total, trupa lui Flick a avut 31 de șuturi la poartă, Keylor Navas intervenind în 10 rânduri decisiv.
"Crima perfectă", titrează L'Equipe pe prima pagină, pentru ca apoi să puncteze: "PSG obține un succes incredibil pe terenul lui Bayern München în prima manșă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Într-un meci nebunesc, cu un PSG dominat, dar ultra realist, a ieșit un rezultat mare: 3-2 pentru echipa lui Pochettino".

Bayern - PSG 2-3 | Reacția lui Mbappe

Mbappe a devenit primul jucător din istorie care să înscrie 5 goluri în deplasare în optimile și sferturile Champions League (după ce marcase o triplă pe Nou Camp, în turul anterior).
Jucătorul lui Pochettino are ambiții mari și își dorește trofee. Ca atare, consideră că e de datoria lui să iasă la rampă în partidele mari.
"Nu sunt aici să mă ascund. Ador să joc în astfel de partide", a spus Mbappe la finalul partidei Bayern - PSG 2-3.
Mbappe a înscris 26 de goluri în Champions League, mai mult decât Griezmann sau Robin van Persie (35). El i-a egalat într-un top all-time al marcatorilor în UCL pe Luis Suarez și Mario Gomez. Francezul abia a împlinit 22 de ani.
Are calități cum nu am văzut la niciun alt jucător. Aveam nevoie de viteza sa, am obținut un rezultat mare, dar calificarea nu e jucată | Draxler, despre Mbappe, după Bayern - PSG 2-3
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo