Faza grupelor din UEFA Champions League se încheie în această seară. Ultimele patru grupe îşi vor desemna reprezentantele pentru meciurile din optimile de finală. Karim Benzema a egalat în această seară, în meciul cu Borussia Monchengladbach, un record uimitor deținut până acum în tricoul galacticilor de Roberto Carlos.

Francezul în vârstă de 32 de ani a bifat în această seară cea de-a 527-a apariție a lui pentru Real Madrid, egalând recordul deținut de Roberto Carlos încă din 2007. La meciul cu Borussia Monchengladbach, atacantul din trupa antrenată de Zidane a devenit jucătorul străin cu cele mai multe prezențe în tricoul Realului.

Liga
Eibar - Real Madrid 1-3. Meci istoric pentru Karim Benzema
20/12/2020 LA 21:40

Karim Benzema scrie istorie în tricoul lui Real Madrid

Benzema, care a ajuns la Real Madrid în vara anului 2009 de la Lyon și care a fost un element de bază în echipa de pe Bernabeu, a sărbătorit egalarea recordului lui Roberto Carlos deschizând în această seară tabela, cu un gol marcat încă din minutul 9, dintr-o pasă venită de la Lucas Vasquez. Ulterior, francezul a reușit dubla, în minutul 32, dintr-o pasă a lui Rodrygo.

Pentru madrileni, Karim Benzema a marcat de-a lungul timpului 256 de goluri și a creat pentru colegii lui nu mai puțin de 138 de faze de gol. Cu Real Madrid, Benzema a cucerit patru trofee UEFA Champions League, trei titluri de campion în La Liga, două trofee în Cupa Spaniei și trei trofee în Supercupa Spaniei. Potrivit site-ului de specialitate Transfermakt.com, Karim Benzema este în prezent cotat la 25 de milioane de euro. Contractul lui cu echipa de pe Bernabeu expiră în vara anului 2022.

Liga
Henry, uitat de Zidane! Pe cine vede cel mai bun atacant francez din toate timpurile
16/12/2020 LA 16:44
Champions League
Real Madrid merge la Milano fără cei mai buni jucători! Lotul lui Zidane este decimat de accidentări
23/11/2020 LA 15:04