UPDATE / Dacă va trece de Lincoln Red Imps, CFR Cluj o va înfrunta, în turul 3 preliminar al Champions League, pe învingătoarea din duelul Slovan Bratislava - Young Boys Berna.
UPDATE / Înaintea tragerii la sorți, UEFA a împărțit echipele în două grupe. CFR Cluj a scăpat, astfel, de unii dintre cei mai dificili adversari, Slavia Praga și Rangers, care au fost repartizate în grupa a doua.
Echipa lui Marius Șumudică este în prima grupă, avându-i ca posibili adversari pe câștigătorii din duelurile Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia, Olympiakos - Neftci Baku și Slovan Bratislava - Young Boys Berna.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, îngrijorat înainte de meciul cu Alkmaar! "Nu prea am dormit deloc"
ACUM 5 ORE
Știrea inițială
De la ora 13:00, la Nyon, are loc tragerea la sorți a meciurilor din turul 3 preliminar al Champions League. CFR Cluj își va afla, astfel, posibilul adversar din această fază a competiției, unde va ajunge dacă va trece de Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar, pe care o va înfrunta pe 20 și 28 iulie.
CFR Cluj nu va mai fi cap de serie la tragerea la sorți a meciurilor din turul 3, putând întâlni echipe mai puternice. Printre posibilii adversari ai echipei lui Marius Șumudică se află Slavia Praga (Cehia), Rangers (Scoția) sau învingătoarele din duelurile Dinamo Zagreb (Croația) - Omonia Nicosia (Cipru) și Young Boys (Elveția) / Slovan Bratislava (Slovacia).
Dacă va trece de Lincoln Imps și va ajunge în turul 3 preliminar al Champions League, CFR Cluj are asigurată calificarea în grupele Conference League. Dacă va trece de adversarul din turul 3, campioana României va juca în playoff-ul Champions League, în caz contrar urmând a evolua în playoff-ul Europa League.
Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
17/10/2021 LA 20:14
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01